Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Δ. Κούτουλας μιλά για βελτίωση υπηρεσιών και αύξηση εσόδων των ξενοδοχειακών spa στο Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Ο Δ. Κούτουλας μιλά για βελτίωση υπηρεσιών και αύξηση εσόδων των ξενοδοχειακών spa στο Hotel Spa Masterclass

Το Hotel Spa Masterclass, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa.

Για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ευεξίας και την αποτελεσματική προβολή των ξενοδοχειακών spa θα μιλήσει ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες, διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και spa managers θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Με βάση την πολυετή εμπειρία του ως σύμβουλος και εκπαιδευτής στο χώρο των ξενοδοχείων, ο κ. Κούτουλας θα εστιάσει, μεταξύ άλλων, στις επιμέρους ποιοτικές προδιαγραφές ενός ξενοδοχειακού spa, στις κατάλληλες μεθόδους μάρκετινγκ για την αύξηση των εσόδων, στην εμπορική αξιοποίηση των signature treatments καθώς και στην αποφυγή λαθών που συχνά γίνονται από πλευράς των ξενοδόχων στη λειτουργία των spa.

Ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορική διατριβή στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, εργάζεται από το 1990 ως σύμβουλος και ως project manager σε θέματα τουρισμού, ξενοδοχείων, γαστρονομίας, πολιτισμού και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και χωρών. Ως mystery guest και εκπαιδευτής έχει κατ’επανάληψη υποστηρίξει ξενοδοχεία στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην αύξηση των εσόδων τους καθώς και στην εξασφάλιση υψηλότερης βαθμολογίας στο TripAdvisor και σε αντίστοιχες πλατφόρμες. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξενοδοχειακές και άλλες επιχειρήσεις καθώς επίσης υπουργεία και τουριστικούς οργανισμούς σε συνολικά 30 χώρες. Παράλληλα εργάζεται ως επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου διδάσκει τα μαθήματα Διοίκηση Ξενοδοχείων, Διοίκηση Τουριστικών Οργανισμών, Τουριστικό Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Έχει επίσης διδάξει σε άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Νότιας Αφρικής, ενώ διενεργεί σεμινάρια για διευθυντικά και ανώτερα στελέχη ξενοδοχείων καθώς και τουριστικών και δημοσίων οργανισμών. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε εκατοντάδες επιχειρηματικά και τουριστικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα.

Το φετινό Hotel Spa Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2017, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου και το Boutique Hotel Masterclass στις 12 Φεβρουαρίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024