Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Τουρκία ετοιμάζεται για ρεκόρ Ρώσων τουριστών το 2017

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Φεβρουάριος 2017, 16:37

Η Maya Lomidze, πρόεδρος του ATOR δήλωσε ότι ο αριθμός των κρατήσεων των Ρώσων για την Τουρκία κρίνεται ικανοποιητικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο. Ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που έσπευσαν να επωφεληθούν των προσφορών για προκρατήσεις πακέτων στην Τουρκία, αποτελεί περίπου των 50% των συνολικών πωλήσεων.


Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας (ATOR) αναφέρει ότι η αγορά της Τουρκίας ανακάμπτει και η χώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί αριθμό ρεκόρ Ρώσων τουριστών το καλοκαίρι του 2017

Η Maya Lomidze, πρόεδρος του ATOR δήλωσε ότι ο αριθμός των κρατήσεων των Ρώσων για την Τουρκία κρίνεται ικανοποιητικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο. Η Lomidze είπε ακόμη ότι τα νούμερα των κρατήσεων ξεπερνούν εκείνα της περιόδου προ της κρίσης μεταξύ των δύο χωρών, όταν είχε καταρριφθεί ένα ρωσικό τζετ από τις τουρκικές δυνάμεις, λόγω παραβίασης του εθνικού τουρκικού εναέριου χώρου (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Τουρκίας) το 2015.Η πρόεδρος του ATOR εμφανίστηκε παρ‘όλα αυτά επιφυλακτική και πρόσθεσε ότι, αν και η παρούσα κατάσταση εμπνέει αισιοδοξία, περιμένουν (οι Ρώσοι πράκτορες) τι θα συμβεί μέχρι το καλοκαίρι. Τέλος, ανέφερε ότι για να μάθουν ξεκάθαρα (οι Ρώσοι πράκτορες) τις προθέσεις των Ρώσων τουριστών, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη θερινή σεζόν. Επιπλέον, ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που έσπευσαν να επωφεληθούν των προσφορών για προκρατήσεις πακέτων όσον αφορά στην Τουρκία, αποτελεί περίπου των 50% των συνολικών πωλήσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top