Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Τουρκία ετοιμάζεται για ρεκόρ Ρώσων τουριστών το 2017
Προορισμός

Η Τουρκία ετοιμάζεται για ρεκόρ Ρώσων τουριστών το 2017

Η Maya Lomidze, πρόεδρος του ATOR δήλωσε ότι ο αριθμός των κρατήσεων των Ρώσων για την Τουρκία κρίνεται ικανοποιητικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο. Ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που έσπευσαν να επωφεληθούν των προσφορών για προκρατήσεις πακέτων στην Τουρκία, αποτελεί περίπου των 50% των συνολικών πωλήσεων.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας (ATOR) αναφέρει ότι η αγορά της Τουρκίας ανακάμπτει και η χώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί αριθμό ρεκόρ Ρώσων τουριστών το καλοκαίρι του 2017

Η Maya Lomidze, πρόεδρος του ATOR δήλωσε ότι ο αριθμός των κρατήσεων των Ρώσων για την Τουρκία κρίνεται ικανοποιητικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο. Η Lomidze είπε ακόμη ότι τα νούμερα των κρατήσεων ξεπερνούν εκείνα της περιόδου προ της κρίσης μεταξύ των δύο χωρών, όταν είχε καταρριφθεί ένα ρωσικό τζετ από τις τουρκικές δυνάμεις, λόγω παραβίασης του εθνικού τουρκικού εναέριου χώρου (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Τουρκίας) το 2015.

Η πρόεδρος του ATOR εμφανίστηκε παρ’όλα αυτά επιφυλακτική και πρόσθεσε ότι, αν και η παρούσα κατάσταση εμπνέει αισιοδοξία, περιμένουν (οι Ρώσοι πράκτορες) τι θα συμβεί μέχρι το καλοκαίρι. Τέλος, ανέφερε ότι για να μάθουν ξεκάθαρα (οι Ρώσοι πράκτορες) τις προθέσεις των Ρώσων τουριστών, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη θερινή σεζόν. Επιπλέον, ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που έσπευσαν να επωφεληθούν των προσφορών για προκρατήσεις πακέτων όσον αφορά στην Τουρκία, αποτελεί περίπου των 50% των συνολικών πωλήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024