Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Ο Π. Οικονόμου παρουσιάζει το καινοτόμο Absolut Mykonos Suites & More στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass

Άγγελος Ρεστάνης - 06 Φεβρουάριος 2017, 10:33

Το εξειδικευμένο σεμινάριο Boutique Hotel Masterclass απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.


Το πολύ ενδιαφέρον case study του καινοτόμου ξενοδοχείου Absolut Mykonos Suites & More θα παρουσιάσει ο κ. Πάρης Οικονόμου στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα.

Το Absolut Mykonos Suites & More αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ριζικής μετατροπής ενός συμβατικού ξενοδοχείου σε ένα σύγχρονο boutique hotel με τη δική του διαφοροποιημένη φυσιογνωμία και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Βρίσκεται 150 μέτρα από το κέντρο της Μυκόνου και διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και το νησί της Δήλου.

Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομα του, πίσω από τις ολοκαίνουργες πόρτες του ξεδιπλώνεται πλέον η “Απόλυτη Μύκονος”: υπηρεσίες πέντε αστέρων, cutting-edge design αισθητική και ατμόσφαιρα που υπογράφει ο Δημήτρης Ζαφειράκης και κυρίως φιλοξενία, η οποία δεν περιορίζεται στην παροχή ενός πολυτελούς δωματίου, αλλά αντίθετα επεκτείνεται στην ανθρώπινη επαφή, στην υπηρεσία που προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, στη δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων που δεν τελειώνουν με τη διαδικασία του check out.

Μέσα από μια γενναία ανακαίνιση, τα 32 δωμάτιά του, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι του ανταποκρίνονται σε όλους τους μοντέρνους αυτοματισμούς ενός new-age hotel, ενώ ταυτόχρονα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της eco-friendly φιλοσοφίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα νέας γενιάς fitness studio, ενώ κάθε γωνία του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται ως SMF (Social Media Friendly), αφού είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τη σύγχρονη απαίτηση της διαρκούς χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Από τη θέση του γενικού διευθυντή ο κ. Οικονόμου χειρίστηκε την αναβάθμιση του πρώην Golden Star Hotel και το φετινό του άνοιγμα με τη νέα του ταυτότητα ως Absolut Mykonos Suites & More. Με σπουδές στο ξενοδοχειακό management, εργάζεται εδώ και επτά χρόνια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ενώ προηγουμένως έχει θητεύσει στον Όμιλο της Grecotel. Παράλληλα με τη διεύθυνση του Absolut Mykonos, ο κ. Οικονόμου ασκεί ως στέλεχος της HotelBrain τα καθήκοντα του Director of Hotel Management, επιβλέποντας τη λειτουργία τριών ξενοδοχείων της Μυκόνου.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από την TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα. Το φετινό Boutique Hotel Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2017, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου και το Hotel Spa Masterclass στις 13 Φεβρουαρίου.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δύο ή και τα τρία σεμινάρια έχει προβλεφθεί ειδική έκπτωση.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top