Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

TUI: Αεροπορική σύνδεση Βρυξελλών με το αεροδρόμιο Αγχιάλου

Τατιάνα Ρόκου - 06 Φεβρουάριος 2017, 12:59

Η TUI προχωρά σε αεροπορική σύνδεση των Βρυξελλών με το αεροδρόμιο Αγχιάλου, μετά το ενδιαφέρον που διαπίστωσαν ότι υπάρχει από τους Βέλγους και εκτιμά ότι σύντομα η Μαγνησία θα γίνει ένας αγαπημένος προορισμός.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του προορισμού Βόλος - Πήλιο στην τουριστική έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες που διεξάγεται από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2017. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε στο stand του Δήμου Βόλου, το οποίο στηρίζουν με την παρουσία τους οι Δήμοι Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση έγινε στο περίπτερο του ΕΟΤ σε πλήθος δημοσιογράφων και επαγγελματιών του τουρισμού. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της ανάδειξης της περιοχής ως τιμώμενο προορισμό του ΕΟΤ για το 2017 στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Δήμο Βόλου με την υποστήριξη του ΕΟΤ που ανέλαβε την προώθηση της στα media και τους τουριστικούς πράκτορες του Βελγίου, προβλήθηκαν βίντεο της περιοχής που επιμελήθηκε το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου, ενώ η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Γιώργο Ζαφείρη, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο οποίος πρόβαλλε τις δυνατότητες του προορισμού, τα νησιά των Βορείων Σποράδων, τα σημεία ενδιαφέροντος, αλλά και τα αξιοθέατα της Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας που εξυπηρετεί τις παραπάνω περιοχές.

Ακολούθησε η τοποθέτηση της εκπροσώπου Τύπου της ΤUI, η οποία ανακοίνωσε την αεροπορική σύνδεση των Βρυξελλών με το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας, τονίζοντας ότι η περιοχή είναι ενας προορισμός με πολλές δυνατότητες. Πρόσθεσε ότι είναι μια απόφαση στην οποία οδηγήθηκαν μετα το ενδιαφέρον που διαπίστωσαν ότι υπάρχει από τους Βέλγους και εκτιμούν ότι σύντομα θα γίνει ένας αγαπημένος προορισμός.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δράση γαστρονομίας αφιερωμένη στο τσίπουρο από την Ένωση Επαγγελματιών Καταστηματων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Αγχιάλου.

Την εκδήλωση προλόγισε η Ελληνίδα πρέσβης στο Βέλγιο, κα Ελευθερία Γαλαθιανάκη και η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελένη Σκαρβέλη, ενώ παρέστη και ο εμπορικός ακόλουθος κ. Παπαθωμάς.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top