Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Tourico Holidays εντάσσεται στον Όμιλο Hotelbeds
Φιλοξενία

Η Tourico Holidays εντάσσεται στον Όμιλο Hotelbeds

Ο Όμιλος Hotelbeds και η Tourico Holidays ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ηγηθούν της καινοτομίας στον τομέα των bedbanks στο B2B.

Ο όμιλος Hotelbeds, παγκόσμιος πάροχος bedbank και υπηρεσιών business-to-business στον ταξιδιωτικό τομέα, ανακοίνωσε τη συγχώνευσή της με την Tourico Holidays.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Tourico και έμμεσα όλες τις μονάδες της, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών της (Tourico Holidays, Inc., Travel Holdings, Inc. και Tourico Holidays Spain, S.L.), καθώς και την ισραηλινή θυγατρική ανάπτυξης τεχνολογίας, T.G.S. Israel Development Ltd. Η συμφωνία θα λάβει χώρα μέσω της συγχώνευσης της Travel Holdings Parent Corporation και της Hotelbeds US Holdco, Inc., της νόμιμης αντιπροσώπου της Hotelbeds στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συγχωνευθείσα εταιρεία θα ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Hotelbeds.

“Προς το παρόν, οι δύο επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως συνήθως, με έμφαση στην κορυφαία μας προτεραιότητα: να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας, αλλά και τους πελάτες μας”, αναφέρει η Hotelbeds.

H Tourico Holidays θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη επιχείρηση, ενώ θα αναπτυχθεί μια μακροπρόθεσμη στρατηγική εύρεσης του κατάλληλου τρόπου συνδυασμού των επιχειρήσεων.


Ο Joan Vila, εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου Hotelbeds (αριστερά) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tourico Holidays, Uri Argov.

Ο Joan Vila, εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου Hotelbeds, δήλωσε: “Με την υποστήριξη της Cinven και της CPPIB μπαίνουμε στην επόμενη φάση της ανάπτυξής μας από τότε που γίναμε ανεξάρτητη εταιρεία, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ως εκ τούτου, μου δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι η Tourico Holidays θα ενταχθεί στον όμιλο Hotelbeds. Η Tourico Holidays έχει κερδίσει επάξια τη φήμη για αριστεία και καινοτομία, την οποία και έχει τηρήσει για πολλά χρόνια. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτήν την έμπειρη ηγετική ομάδα.

Η προτεινόμενη συμφωνία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε την παρουσία μας, ειδικά στην εγχώρια αγορά της Tourico στη Βόρεια Αμερική, ενώ ταυτόχρονα εκείνοι θα ωφεληθούν από τη ένταξη στο παγκόσμιο δίκτυο του Ομίλου Hotelbeds. μαζί θα συνδυάσουμε τα καλύτερα δυνατά μας σημεία τόσο σε τεχνολογία όσο και σε εμπειρία διανομής, προς όφελος των ξενοδόχων συνεργατών μας και των πελατών μας”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tourico Holidays, Uri Argov πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η συμφωνία για την ταξιδιωτική βιομηχανία B2B. Η διευθυντική ομάδα της Tourico Holidays πρόκειται να φέρει κοντά αυτές τις δύο μεγάλες επιχειρήσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους προμηθευτές και την πελατειακή μας βάση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024