Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαραίτηση του προέδρου του ΕΟΤ, Σπύρου Αλεξίου
ΕΟΤ

Παραίτηση του προέδρου του ΕΟΤ, Σπύρου Αλεξίου

Ο παραιτηθείς πρόεδρος είναι καθηγητής Εφαρμογών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), κ. Σπύρος Αλεξίου. Ο κ. Αλεξίου είναι το μοναδικό στέλεχος προερχόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο παρέμενε στην ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού μετά και την πρόσφατη αποχώρηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, κ. Γεράσιμου Ζαχαράτου.

Ο κ. Αλεξίου ευχαρίστησε τον ΕΟΤ για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του για τον τουρισμό. Την παραίτησή του, έκανε δεκτή η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος είναι καθηγητής Εφαρμογών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος. Έχει πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από τα  ΤΕ. Αθηνών και Οικονομικών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) σε Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ Τουρισμού από το University of Strathclyde, Glasgow. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Διδάσκει στην Ανώτατη Εκπαίδευση από το 2000. Ο κ. Αλεξίου έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και διαθέτει μεγάλη διοικητική εμπειρία ως πρόεδρος / προϊστάμενος των τμημάτων στα οποία έχει υπηρετήσει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024