Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Δυναμική προβολή της Ελλάδας στην πολωνική αγορά

Άγγελος Ρεστάνης - 10 Φεβρουάριος 2017, 15:46

Η Πολωνία βρέθηκε στην 5η θέση των αγορών με τα μεγαλύτερα ποσοστά διεθνών αεροπορικών αφίξεων στην Ελλάδα το 2016. Για το 2017 έχει ήδη προγραμματιστεί ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στο τέλος Φεβρουαρίου, ενώ τους επόμενους μήνες σχεδιάζεται μια σειρά δημοσιογραφικών επισκέψεων στην Αθήνα και σε νησιά.


Με μια σειρά στοχευμένων ενεργειών προβολής ελληνικών προορισμών, η Marketing Greece υποστηρίζει ενεργά τη συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά της Πολωνίας, η οποία βρέθηκε στην 5η θέση των αγορών με τα μεγαλύτερα ποσοστά διεθνών αεροπορικών αφίξεων στην Ελλάδα το 2016*.Με στόχο την προώθηση των ιδιαίτερων πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών ελληνικών προορισμών, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή στη Ρόδο και τη Σύμη τον Οκτώβριο του 2016. Ως αποτέλεσμα, τα δύο νησιά προβλήθηκαν σε ένα εκτενές ηλεκτρονικό αφιέρωμα που δημοσιεύθηκε στην κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτικών κρατήσεων της Πολωνίας fly4free.pl, με 6 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, καθώς και σε ένα εξασέλιδο αφιέρωμα στο ταξιδιωτικό περιοδικό Świat Podróże Kultura. Επίσης, φωτογραφίες της Σύμης τοποθετήθηκαν για μια εβδομάδα στο μετρό της Βαρσοβίας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον 670.000 επιβατών καθημερινά.

Επιπλέον, η Marketing Greece συμμετείχε στο 1ο Ελληνο – Πολωνικό Φόρουμ Τουρισμού και στη 2η Έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 στη Βαρσοβία. Στο πλαίσιο συμμετοχής στο Φόρουμ για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Πολωνία, το κλαδικό περιοδικό Wiadomości Turystyczne δημοσίευσε συνέντευξη εκπροσώπου της Marketing Greece αναφορικά με τη στρατηγική της εταιρείας και τις προοπτικές της πολωνικής αγοράς.

Για το 2017 έχει ήδη προγραμματιστεί ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στο τέλος Φεβρουαρίου, ενώ τους επόμενους μήνες σχεδιάζεται μια σειρά δημοσιογραφικών επισκέψεων στην Αθήνα και σε νησιά.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στη Ρόδο και τη Σύμη διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece, σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Για να διαβάσετε το αφιέρωμα στο Fly4free, πατήστε εδώ.
Για να διαβάσετε το αφιέρωμα στο Świat Podróże Kultura (σελ. 54-59), πατήστε εδώ.
Για να διαβάσετε τη συνέντευξη στο Wiadomości Turystyczne (σελ. 4), πατήστε εδώ.


*Διεθνείς Αεροπορικές Αφίξεις στα Περιφερειακά Αεροδρόμια: Μάρτιος-Οκτώβριος 2016,
Πηγή: YΠΑ, Επεξεργασία: SETE Intelligence

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top