Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Αθήνα τέταρτος (από δεύτερος πέρυσι) καλύτερος προορισμός στην Ευρώπη για το 2017

Άγγελος Ρεστάνης - 13 Φεβρουάριος 2017, 16:00

Η Αθήνα κατέλαβε την τέταρτη θέση στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για τον Καλύτερο Ευρωπαϊκό Προορισμό 2017 ('Best European Destination 2017'), ενώ την πρώτη θέση φέτος κέρδισε το Πόρτο στην Πορτογαλία.


Ύστερα από ηλεκτρονική ψηφοφορία που κράτησε τρεις εβδομάδες και στην οποία συμμετείχαν 426.859 ψηφοφόροι από 175 χώρες, η Αθήνα κατετάγη στην τέταρτη θέση στον online διαγωνισμό για τον Καλύτερο Ευρωπαϊκό Προορισμό του 2017.

Στην πρώτη θέση αναδείχτηκε το Πόρτο (Πορτογαλία), για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και ακολουθούν το Μιλάνο (Ιταλία) και το Γκντανσκ (Πολωνία). Την πεντάδα ολοκληρώνει το Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.

Συνολικά οι υποψήφιες πόλεις ήταν 20, μεταξύ αυτών η Ρώμη, το Λονδίνο, το Ρότερνταμ, το Βερολίνο, η Πράγα, οι Βρυξέλλες, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ, η Μαδρίτη κ.ά.Τον διαγωνισμό “European Best Destination” διοργανώνει κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ευρωπαϊκού τουρισμού το europeanbestdestinations.com, το οποίο απαριθμεί περισσότερα από 355 μέλη – γραφεία τουρισμού και προωθεί τις ομορφιές της Ευρώπης σε ένα ευρύ κοινό – πάνω από 3 εκα. ταξιδιώτες – σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και σε επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top