Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαGB Roof Garden και Tudor Hall ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια
Γαστρονομία

GB Roof Garden και Tudor Hall ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια

'Χρυσοί Σκούφοι' για τους chef των εστιατορίων GB Roof Garden Restaurant και Tudor Hall, των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George αντίστοιχα.

Σε μια λαμπερή βραδυά που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα “Grand Ballroom” του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία βραβεύτηκαν τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το “Αθηνόραμα” και τον Alpha Guide.

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την έμπειρη και δυνατή ομάδα του απέσπασε ένα Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο GB Roof Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και ένα Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George.


Ο Αστέριος Κουστούδης Chef de Cuisine στο GB Roof Garden Restaurant (αριστερά) και ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου.

Συγκεκριμένα, το GB Roof Garden Restaurant με Chef de Cuisine τον Αστέριο Κουστούδη απέσπασε Χρυσό Σκούφο για την Μοντέρνα Διεθνή Κουζίνα του και το Tudor Hall Restaurant με Chef de Cuisine τον Αλέξανδρο Κοσκινά βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα εστιατόρια που προσφέρουν Ελληνική Κουζίνα.

Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη, τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall διαθέτουν μενού που αποπνέουν υψηλό επίπεδο κουζίνας και κάθε πιάτο που σερβίρεται αποκαλύπτει το υψηλό επίπεδο της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του.

Στη φωτογραφία, ο Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς του Tudor Hall Restaurant.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024