Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

H Thomas Cook κλείνει άλλα 39 καταστήματά της στη Βρετανία

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Φεβρουάριος 2017, 13:04

Στα πλαίσια ενοποίησης του δικτύου της, η Thomas Cook κλείνει 39 καταστήματά της στο Ην. Βασίλειο, ενώ ρίχνει το βάρος στη δημιουργία 25 νέων καταστημάτων με το εμπορικό σήμα Discovery.


Η Thomas Cook βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το προσωπικό της σε 39 καταστήματα, τα οποία σκοπεύει να κλείσει, όπως φημολογείται, ως μέρος της προσπάθειάς της “να προσαρμοστεί καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών”. Η εταιρεία στοχεύει να επανατοποθετήσει πολλούς σε άλλα σημεία του δικτύου της.

Η εταιρεία επιθυμεί να μειώσει τον αριθμό των καταστημάτων από 757 σε 719 τους επόμενους μήνες, και να ανοίξει ένα κατάστημα Discovery στη Γλασκώβη.

Συνολικά, 57 συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν μετονομαστεί με το εμπορικό σήμα της Thomas Cook έως το 2018 και θα ανοίξουν νεά καταστήματα Discovery, με στόχο να φτάσουν τα 25 έως τα τέλη του 2019.

Εκπρόσωπος της Thomas Cook δεν ανέφερε ποια καταστήματα του δικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κλείσουν, αλλά είπε ότι όλα είχαν συνεργασίες με την εταιρεία, οι οποίες έληγαν και δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία δηλώνει: “Η Thomas Cook θα συνεχίσει να ενοποιεί το δίκτυο των καταστημάτων της, με το κλείσιμο 39 καταστημάτων σε περιοχές που ήδη εξυπηρετούνται από άλλα καταστήματα Thomas Cook, ώστε να διασφαλίσει ότι επικεντρώνεται σε περιοχές που οι πελάτες θέλουν να επισκεφθούν. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Thomas Cook θα έχει 719 καταστήματα σε εθνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο των βελτιώσεων του δικτύου, η Thomas Cook ‘χτίζει’ πάνω στην επιτυχία του νέου concept store ‘Discovery’ με την έναρξη ενός νέου καταστήματος φέτος την άνοιξη, στο Silverburn της Γλασκώβης.

“Με τρία νέα καταστήματα πέρυσι - σε Westfield Stratford City, Chelmsford και Belfast - τα καταστήματα Discovery επικεντρώνονται σε περιοχές που επισκεπτεται πολύ κόσμος, όπως εμπορικά κέντρα, και έχουν ήδη αποδειχθεί πολύ δημοφιλή στους πελάτες χάρη στο νέο τους σχεδιασμό, στους χώρους για παιδιά και σε διαδραστικό περιεχόμενο μέσω βίντεο.

“Εκτός από τα νέα καταστήματα, η Thomas Cook σχεδιάζει ένα κυλιόμενο πρόγραμμα εργασιών ανακαίνισης των υπαρχόντων καταστημάτων σε περιοχές το ίδιο συχνά επισκεπτόμενες από κόσμο, επίσης με νέα μορφή και σχεδιασμό, με στόχο να έχει 25 καταστήματα Discovery στο τέλος του 2019”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top