Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των ΑΣΤΕ Κρήτης και Ρόδου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Φεβρουάριος 2017, 10:18

Συζητήθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου σχετικά με τη βελτίωση της εκπαίδευσης των Σχολών και κατατέθηκαν αιτήματα του νεοσυσταθέντος ΔΣ του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ.


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με συμμετοχή της γενικού γραμματέα Τουρισμού κας Ευρυδίκης Κουρνέτα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στην οποία συμμετείχαν αρμόδια στελέχη για θέματα των ΑΣΤΕ. Τον Σύλλογο Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου σχετικά με τη βελτίωση της εκπαίδευσης των Σχολών και κατατέθηκαν αιτήματα του νεοσυσταθέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ.

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση εργασίας, η οποία θα επαναπροσδιορίσει τις προτάσεις του Συλλόγου μετά την επεξεργασία - εφαρμογή τους από το υπουργείο, να συνεχιστεί η συνεργασία έχοντας κοινό σκοπό τη βελτίωση της εκπαίδευσης και την αναβάθμιση των Σχολών.

Η κα Κουντουρά δεσμεύτηκε προσωπικά να επισκεφθεί τις Σχολές μέχρι τον Μάρτιο του 2017, ώστε να έχει προσωπική άποψη για την κατάσταση τους, να δει από κοντά τα προβλήματα τους και να προβεί στην επίλυση τους σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό τους.

“Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΑΣΤΕ, προσδοκούμε οι Σχολές μας να είναι παγκόσμια ανταγωνίσιμες, οπωσδήποτε ενταγμένες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στυλοβάτες και καθοδηγητές στην ελληνική τουριστική εκπαίδευση με κατευθύνσεις διεθνώς αποδεκτές, τέλος αντιπροσωπευτικές των κοινωνιών στις οποίες βρίσκονται και άξιες της ιστορίας τους. Κλείνοντας δηλώνουμε πως περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις δεσμεύσεις – υποσχέσεις τις Υπουργού να γίνουν πραγματικότητα”, δήλωσαν τα μέλη του Συλλόγου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top