Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Alitalia αυξάνει τις πτήσεις Ρώμη – Πόλη του Μεξικού
Αεροπορικές εταιρείες

Η Alitalia αυξάνει τις πτήσεις Ρώμη – Πόλη του Μεξικού

Η καθημερινή σύνδεση ξεκινά στις 3 Ιουλίου. Οι ώρες των δρομολογίων δίνουν τη δυνατότητα σε επιβάτες της Alitalia που αναχωρούν από Aθήνα, από άλλα 28 αεροδρόμια του εξωτερικού και από 17 ιταλικά αεροδρόμια να ταξιδεύουν στο Μεξικό επωφελούμενοι των ανταποκρίσεων στη Ρώμη.

Αυξάνει τις πτήσεις της η Alitalia στο δρομολόγιο Ρώμη- Πόλη του Μεξικού που είχε εγκαινιαστεί στις 16 Ιουνίου 2016 με τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις. Από τις 3 Ιουλίου και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, η ιταλική αεροπορική εταιρεία θα πετά καθημερινά μεταξύ Ιταλίας και Μεξικού, υπερδιπλασιάζοντας τη συνδεσιμότητα και τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, που θα γίνουν 3.900 κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

“Περισσότεροι από 40.000 επιβάτες έχουν πετάξει μεταξύ Ιταλίας και Μεξικού από τότε που η Alitalia ξεκίνησε πτήσεις για Μεξικό, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη ζήτηση για απευθείας σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών” δήλωσε ο Cramer Ball, διευθύνων σύμβουλος της Alitalia. Επίσης πρόσθεσε: “Τώρα, χάρη στην αυξημένη προσφορά μας σε αυτό το δρομολόγιο, η Alitalia ενισχύει την θέση της ως κύριου αερομεταφορέα μεταξύ Ιταλίας και Λατινικής Αμερικής. Οι νέες μας πτήσεις θα ενισχύσουν περαιτέρω τις οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές καθώς και τις τουριστικές ροές μεταξύ Ιταλίας και Μεξικού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Μεξικάνικες αρχές για την θεσμική τους υποστήριξη στην σημαντική ενίσχυση των πτήσεων, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών”.


Η Business Class σε Boeing 777 της Alitalia.

Η πτήση απογειώνεται από Ρώμη Fiumicino στις 10.40 (την Τρίτη, την Πέμπτη και την Κυριακή στις 10.25) και φθάνει στην Πόλη του Μεξικού στις 17.00, τοπική ώρα (στις 16.45 την Τρίτη, την Πέμπτη και την Κυριακή). Η πτήση της επιστροφής αναχωρεί από την Πόλη του Μεξικού στις  23.30, τοπική ώρα και φθάνει στη Ρώμη στις 18.35 την επόμενη ημέρα. Οι ώρες αυτές δίνουν τη δυνατότητα σε επιβάτες της Alitalia που αναχωρούν από Aθήνα, από άλλα 28 αεροδρόμια του εξωτερικού και από 17 ιταλικά αεροδρόμια να ταξιδεύουν στο Μεξικό επωφελούμενοι των ανταποκρίσεων στη Ρώμη.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Alitalia που φθάνουν στην Πόλη του Μεξικού μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς άλλους κύριους προορισμούς του Μεξικού, όπως  Cancun, Merida, Monterrey, Guadalajara, Villahermosa, Ciudad Juarez και Chihuahua, χάρη στην εμπορική συμφωνία με την Interjet, την δεύτερη μεξικανική αεροπορική εταιρεία που λειτουργεί στο ίδιο terminal με την Alitalia στο διεθνές αεροδρόμιο Benito Juarez στην Πόλη του Μεξικού.


Η Premium Economy σε Boeing 777 της Alitalia.

Η πτήση Ρώμη – Πόλη του Μεξικού πραγματοποιείται με Boeing 777, την ναυαρχίδα του στόλου της Alitalia, 293 καθισμάτων, με τρείς θέσεις ταξιδίου: business, premium economy και  economy. Στο αεροσκάφος, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν πλήρως ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους καμπίνας και σε ορισμένα αεροσκάφη Boeing B777 υπηρεσία συνδεσιμότητας για τηλεφωνικές κλήσεις, Internet και email.

Με την αύξηση των πτήσεων αυτού του δρομολογίου, η Alitalia ενισχύει την παρουσία της στην Λατινική Αμερική. Από το καλοκαίρι, ο Ιταλικός αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί 31 εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από έξι προορισμούς: Πόλη του Μεξικού, Μπουένος Άιρες, Σάο Πάολο (επτά εβδομαδιαίες πτήσεις για κάθε προορισμό), Σαντιάγκο (πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις), Ρίο ντε Τζανέιρο (τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις) και Αβάνα (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις). Μαζί με τις 63 εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από έξι προορισμούς στη Βόρεια Αμερική, η Alitalia θα συνδέει την Ιταλία με συνολικά 12 προορισμούς στην Αμερική με 94 πτήσεις την εβδομάδα.

Πρόγραμμα πτήσεων Ρώμη – Πόλη Μεξικού

Πτήση

Αναχώρηση

Άφιξη

Ημέρες

Αεροσκάφος

AZ 676 – Ρώμη FCO-Πόλη Μεξικού MEX

 

10.40

17.00

Δευτέρα

Τετάρτη

Παρασκευή

Σάββατο

Boeing 777

 

AZ 676 – Ρώμη FCO-

Πόλη Μεξικού MEX

 

10.25

16.45

Τρίτη

Πέμπτη

Κυριακή

Boeing 777

 

AZ 677 Πόλη Μεξικού MEX – Ρώμη FCO

 

23.30

18.35*

Από Δευτέρα

μέχρι Κυριακή

Boeing 777

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024