Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαAndronis Luxury Suites: Βράβευση της μοντέρνας διεθνούς κουζίνας του Lycabettus Restaurant
Γαστρονομία

Andronis Luxury Suites: Βράβευση της μοντέρνας διεθνούς κουζίνας του Lycabettus Restaurant

Ο όμιλος Andronis Exclusive ανακοινώνει ακόμη ότιτο υπό κατασκευή νέο ξενοδοχείο του στη Σαντορίνη θα είναι έτοιμο τους ερχόμενους μήνες.

Ο όμιλος Andronis Exclusive ανακοίνωσε μία ακόμα τιμητική διάκριση για το Lycabettus Restaurant του ξενοδοχείου Andronis Luxury Suites (Οία, Σαντορίνη).

Το εστιατόριο βραβεύτηκε με το Χρυσό Σκούφο στη κατηγορία μοντέρνα διεθνής κουζίνα για τις δημιουργίες του σεφ Παύλου Κυριάκη, ο οποίος καταφέρνει να διατηρεί ψηλά το γαστρονομικό πήχη στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου με μια μοντέρνα κουζίνα με ελληνικές και μεσογειακές αποχρώσεις.

Κορυφαίο πιάτο του εστιατορίου: Αστακός ποσέ με κρέμα πράσινης πιπεριάς σε ζωμό από αστακό και σπαράγγια.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, σε μία λαμπερή τελετή για τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Ο όμιλος Andronis Exclusive ανακοινώνει ακόμη ότι το υπό κατασκευή νέο ξενοδοχείο του στη Σαντορίνη θα είναι έτοιμο τους ερχόμενους μήνες. Στο εν λόγω ξενοδοχείο εκτός από τις σουίτες με ιδιωτική πισίνα πρόκειται να δημιουργηθεί και spa, σημείο αναφοράς και μοναδικότητας όχι μόνο για τη Σαντορίνη, αλλά και για τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024