Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΙσπανίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται στην Αθήνα για το κορυφαίο περιοδικό De Viajes
Προβολή προορισμού

Ισπανίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται στην Αθήνα για το κορυφαίο περιοδικό De Viajes

Η ηθοποιός Silvia Marty πρωταγωνιστεί σε πολυσέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα και γοητεύεται από τα ιστορικά μνημεία και τη μοντέρνα πλευρά της Αθήνας.

Η πολυμορφία της Αθήνας με τη μακραίωνη ιστορία και το σύγχρονο πρόσωπο παρουσιάζονται σε 14σέλιδο αφιέρωμα και fashion editorial στο κορυφαίο ισπανικό ταξιδιωτικό περιοδικό De Viajes με πρωταγωνίστρια την Ισπανίδα ηθοποιό Silvia Marty.  

Το αφιέρωμα με τίτλο “Ξυπνώντας στη σκιά του ιερού βράχου”, που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Μαρτίου, προβάλει την Αθήνα ως ένα προσφιλή city break προορισμό με πλούσιο πολιτισμικό ενδιαφέρον.  

“Οι Αθηναίοι περνούν το χρόνο τους έξω, ακολουθώντας την ελληνιστική φιλοσοφία του να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή”, αναφέρει το άρθρο.

Η Marty δήλωσε ερωτευμένη με την Αθήνα και τη θέα της Ακρόπολης, απολαμβάνοντας τη βόλτα της στις γύρω περιοχές. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της είχε την ευκαιρία να περιπλανηθεί στα παλαιοπωλεία της πλατείας Αβησσυνίας, στην κεντρική αγορά και σε καταστήματα με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, καθώς και σε hip γειτονιές με γκαλερί έργων τέχνης και μοντέρνα εστιατόρια.

“Αισθανθήκαμε δέος όταν συνειδητοποιήσαμε ότι βρισκόμαστε στην πόλη, όπου κάποτε έζησαν ο Σωκράτης, ο Περικλής και ο Φειδίας”, σημειώνει η δημοσιογράφος, ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην πλατεία Συντάγματος ως μέρος όπου “η ιστορία γράφεται κάθε μέρα”.

Το ταξίδι διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ισπανία, με στόχο την προώθηση και προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό.

Διαβάστε το αφιέρωμα του ισπανικού περιοδικού εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024