Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέα διάκριση της ΑΝΕΚ Lines στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ
Ακτοπλοΐα

Νέα διάκριση της ΑΝΕΚ Lines στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ

Η ΑΝΕΚ Lines ήταν η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία που διακρίθηκε στη διοργάνωση.

H ΑΝΕΚ Lines, συνεχίζει σταθερά την πορεία διακρίσεων της, κατακτώντας ένα ακόμα βραβείο. Στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ, η ΑΝΕΚ έλαβε το 3ο Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων, κατά τη διάρκεια σχετικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου.

Τα βραβεία, διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η Ethos Media ΑΕ και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό “ΧΡΗΜΑ”. Οι νικητές αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας “ΧΡΗΜΑ Week”. Το “παρών” έδωσαν εκατοντάδες θεσμικοί εκπρόσωποι και στελέχη επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Lines κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: “Η διάκριση αυτή αποτελεί για όλους εμάς στην ANEK Lines, ιδιαίτερη τιμή, γνωρίζοντας μάλιστα, ότι είμαστε και η μόνη ακτοπλοϊκή εταιρεία που διακρίθηκε στη διοργάνωση, που αποτελεί πλέον θεσμό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καθημερινά εργαζόμαστε για να πετύχουμε ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και να συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην ανάκαμψη του τόπου. Πιστεύουμε στις προοπτικές της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας. Πιστεύουμε στην Ελλάδα μας και θα συνεχίσουμε περήφανα να την εκπροσωπούμε, τόσο στις ελληνικές και στις διεθνείς θάλασσες όσο και στο επιχειρηματικό στερέωμα της ακτοπλοΐας”.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Γ. Κατσανεβάκης (αριστερά) έχοντας μόλις παραλάβει το βραβείο από τον πρόεδρο της Hellenic Venture Capital Association κ. Γ.Παπαδόπουλο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024