Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Για πρώτη φορά συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση ΟΤΜ της Ινδίας

Τατιάνα Ρόκου - 22 Φεβρουάριος 2017, 14:41

Η υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας και θα παραστεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας που έχει προγραμματίσει ο ΕΟΤ.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά βρίσκεται σήμερα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα, με περίπτερο του ΕΟΤ.

Η υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας και θα παραστεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας που έχει προγραμματίσει ο ΕΟΤ.

Στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης ΟΤΜ παρέστη ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Η συμμετοχή στην έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανοίγματος νέων αγορών, και αποτελεί  το πρώτο βήμα  για την υλοποίηση του σχεδιασμού για την στοχευμένη προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Ινδία ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο και για  την ενίσχυση των προοπτικών για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών ταξιδιωτικών δαπανών. Προηγήθηκαν συστηματικές επαφές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της διοίκησης του ΕΟΤ  στο εξωτερικό με  μεγάλους tour operators, διεθνείς αερομεταφορείς και opinion leaders του τουρισμού.

Ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο  153 τ.μ. με συνεκθέτες τον ΗΑΤΤΑ, Tour Operators και αλυσίδες ξενοδοχείων καθώς και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καβάλας, “Δημωφέλεια”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top