Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
OTAs

Σημαντική διάκριση για το website της airtickets

Τατιάνα Ρόκου - 23 Φεβρουάριος 2017, 13:25

Η airtickets έλαβε τρία νέα ακόμα βραβεία, στην τελετή των WebX awards 2017.


H airtickets, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών πλοήγησης των πελατών της στην ιστοσελίδα της, διακρίθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στην απονομή των WebX Awards, με τρία σημαντικά βραβεία που αναδεικνύουν την θεαματική ανάπτυξη που παρουσιάζει έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, τα τιμητικά βραβεία που έλαβε ήταν:

  • GOLD award στην κατηγορία “Best of Web Presence / Tourism – Travel” για το “airtickets - To No. 1 Online ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα”
  • GOLD award στην κατηγορία “Design-Functionality-Technology/ Technical Achievement” για το “airtickets Technical Achievement»
  • SILVER award στην κατηγορία “Design-Functionality-Technology / Best UI” για το “airtickets UI”.

O κ. Κώστας Κουκουμτζής, Chief Product Officer της airtickets, δήλωσε σχετικά: “Η airtickets με περισσότερα από 16,5 εκατομμύρια web visits το μήνα, είναι ο κυρίαρχος στις αναζητήσεις αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα. Με το άριστα τεχνολογικό site της και τον ανανεωμένο σχεδιασμό, η airtickets έχει καταφέρει να αυξήσει κατά 30% τους καθημερινούς χρήστες και κατά 10% τον αριθμό κρατήσεων μέσω του site με τις ημερήσιες πωλήσεις να ξεπερνούν τις 260.000 ευρώ, στην ελληνική αγορά”.

Στην τελετή απονομής βραβεύτηκαν οι καλύτερες παρουσίες στο ελληνικό web. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top