Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΑναζήτηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσεων προώθησης/marketing της Ελλάδας στη διεθνή αγορά MICE
MICE

Αναζήτηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσεων προώθησης/marketing της Ελλάδας στη διεθνή αγορά MICE

Στόχος της συνάντησης μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ και του HAPCO ήταν η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ τους, με κύριους στόχους, την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για τη διοργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων και την προσέλκυση περισσότερων διεθνών εκδηλώσεων, σε 12μηνη βάση.

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ και του HAPCO, στο πλαίσιο της οποίας ανταλλάχθηκαν οι απόψεις και οι θέσεις των δύο φορέων σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των συνεδρίων, των εταιρικών συναντήσεων, των ταξιδιών κινήτρων και των εκθέσεων (MICE).

Στόχος της συνάντησης ήταν η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΤΕ και της HAPCO με κύριους στόχους, την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για τη διοργάνωση συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων και την προσέλκυση περισσότερων διεθνών εκδηλώσεων, σε 12μηνη βάση.

Ως πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διερευνήσουν τους τρόπους σχεδιασμού ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσεων για την προώθηση και το marketing της Ελλάδας στη διεθνή αγορά MICE, αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, τα κύρια εργαλεία του Συνδέσμου, τη Marketing Greece και το ΙΝΣΕΤΕ.

Σύμφωνα με τους στόχους του αναθεωρημένου Οδικού Χάρτη 2021, που έχει εκπονήσει ο ΣΕΤΕ, υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης του κλάδου MICE, ο οποίος διαφοροποιείται από άλλες ειδικές μορφές τουρισμού, λόγω των υψηλών απαιτήσεων σε υποδομές και επίπεδο υπηρεσιών, αλλά και των ιδιαίτερα ποιοτικών χαρακτηριστικών των επισκεπτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024