Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΗμέρες Καριέρας Τομέα & Επισιτισμού από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ
Τουριστική εκπαίδευση

Ημέρες Καριέρας Τομέα & Επισιτισμού από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού στήριξε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από τις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα και Πειραιά.

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που απολαμβάνουν, διεκδικώντας μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν, μαζί με τις γνώσεις, το ήθος και την ευγένεια, κέρδισαν τους μελλοντικούς τους εργοδότες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους αυριανούς τους συνεργάτες.

Παράλληλα, δυναμικό ήταν το “παρών” στις Ημέρες Καριέρας της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού ICAP, που παρουσίασε το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία και έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους σπουδαστές λίγο πριν από την έναρξη των συνεντεύξεων.

Οι Ημέρες Καριέρας αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την αγορά εργασίας που αποτελούν τα εχέγγυα για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στο αντικείμενο των σπουδών τους. Στην έρευνα της ALCO για τα έτη 2008-2014 της οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων του ΙΕΚ εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024