Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το πρώτο Hotel Guest Satisfaction Award στο Dreams Luxury Suites της Aqua Vista Hotels

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Φεβρουάριος 2017, 16:17

Το Dreams Luxury Suites συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Guest Satisfaction NPS Survey που πραγματοποίησε η Zoottle ανάμεσα σε 160 ξενοδοχεία, σημειώνοντας σκορ NPS 93.


Στο Dreams Luxury Suites της Aqua Vista Hotels απονεμήθηκε το Hotel Guest Satisfaction Award που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Zoottle στο πλαίσιο της HORECA 2017. Το Dreams Luxury Suites με σκορ-ρεκόρ NPS 93 είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που λαμβάνει ανάλογη διάκριση, θέτοντας ήδη πολύ ψηλά τον πήχη για τους επόμενους.

Το Dreams Luxury Suites συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Guest Satisfaction NPS Survey που πραγματοποίησε η Zoottle ανάμεσα σε 160 ξενοδοχεία, σημειώνοντας σκορ NPS 93 όταν ο μέσος όρος στον ξενοδοχειακό κλάδο παγκοσμίως ανέρχεται μόλις στο NPS 39 και στις μονάδες που συνεργάζεται η Zoottle στο NPS 67. Το NPS (Net Promoter Score) αποτελεί ένα διεθνώς αποδεκτό σύστημα μέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών και ο δείκτης του κυμαίνεται μεταξύ -100 και 100.

Το βραβείο, που απονεμήθηκε στο πλαίσιο της HORECA 2017 είναι ιδιαιτέρως τιμητικό καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες, ενώ επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την πίστη στη φιλοσοφία της Aqua Vista Hotels για τη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδικό αποτύπωμα.

Μετά τη βράβευση η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, ανέφερε: “Ο ξεχωριστός χαρακτήρας, η κομψή αισθητική, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και οι σύγχρονες παροχές, όλα όσα πρεσβεύει και εφαρμόζει η Aqua Vista Hotels στις μονάδες της, ανέδειξαν το Dreams Luxury Suites σε ένα ξενοδοχείο που η πλειονότητα των επισκεπτών του αγαπά να επιστρέφει αλλά και να προτείνει”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top