Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

H Airbus δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα καλύτερων επιλογών όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Μάρτιος 2017, 12:18

Παρουσίαση της ιστοσελίδας iflyA380.com -το πρώτο site που αφορά σε κρατήσεις θέσεων στον κόσμο που προτείνει το Α380 ως κριτήρια για τους επιβάτες κατά την επιλογή του ταξιδιού τους- και των διαφοροποιήσεων στις τάσεις των καμπίνων των επιβατών στο ITB Berlin Travel Show.


Κάθε χρόνο, πάνω από 3,5 δισ. επιβάτες ταξιδεύουν αεροπορικώς και, ενώ οι περισσότεροι σχεδιάζουν προσεκτικά το ταξίδι τους, έως τώρα δεν ήταν σε θέση να επιλέξουν το αεροσκάφος της προτίμησης τους ή την εμπειρία μέσα στην καμπίνα της δικής τους επιλογής.

Η Airbus κινείται για να το αλλάξει αυτό. Ο κορυφαίος κατασκευαστής αεροσκαφών θα ενδυναμώσει το επιβατικό κοινό, προσφέροντας μια σειρά από πρωτοβουλίες, που θα επιτρέπει στους επιβάτες να περιγράψουν τις πρώτες επιλογές τους. Αυτά θα παρουσιάσει η Airbus στο ITB Berlin Travel Show, που είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εμπορική έκθεση στον κόσμο, στις 8-12 Μαρτίου. Οι δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει η εταιρεία είναι:

  • Ενημέρωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ανακοινώσεις την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 15.00 στο Room R3 στο City Cube
  • Το περίπτερο  Airbus “iflyA380.com” που θα βρίσκεται στο Hall 25 (αριθμός περιπτέρου 115) για μία πλήρη επιβατική εμπειρία και ενημέρωση των νέων χαρακτηριστικών στο “εικονικό” A380 αεροσκάφος
  • Το Airspace by Airbus προσομοίωση καμπίνας στο TAP περίπτερο στο Hall 1.1
  • Παρουσίαση από τον Bob Lange, Airbus Head of Market and Product Strategy, στο ITB Congress την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 15.45 στο “Auditorium London” (Convention Hall 7.1b).

Οι πελάτες σήμερα όλο και περισσότερο θέλουν να “σχεδιάσουν” τις δικές τους εμπειρίες. Στις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο, η Airbus θα ανακοινώσει μια πρωτοβουλία για τη στήριξη των αεροπορικών εταιρειών στη διαφοροποίηση προσφορών των προϊόντων τους, με βάση τον τύπο του αεροσκάφους.Επίσης στην ITB, η Airbus θα παρουσιάσει το iflyA380.com, το πρώτο site που αφορά κρατήσεις θέσεων στον κόσμο που προτείνει το Α380 ως κριτήρια για τους επιβάτες κατά την επιλογή του ταξιδιού τους. Η νέα ιστοσελίδα iflyA380.com επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να αναζητήσουν όλες τις πτήσεις, όλους τους προορισμούς και τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες σε A380. Μόλις η επιθυμητή πτήση Α380 έχει επιλεχθεί, οι πελάτες μεταφέρονται απευθείας στην ιστοσελίδα της κράτησης των επιλεγμένων αεροπορικών εταιρειών, χωρίς επιπλέον κόστος.

Διάφορες έρευνες δείχνουν ότι το 98% των επιβατών ενός A380 θα πρότειναν σε φίλους και γνωστούς να ταξιδέψουν με το πιο ευρύχωρο αεροσκάφος στον κόσμο και ότι το 60% είναι πρόθυμοι να κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για να πετάξουν με αυτό.

“Γνωρίζουμε πόσο οι επιβάτες αγαπούν το A380. Με το iflyA380.com, θα ενδυναμώσουμε το επιβατικό κοινό να επιλέγει την ταξιδιωτική εμπειρία που επιθυμεί, όπως την επιθυμεί. Τώρα, τα ταξίδι μέχρι τον προορισμό θα μπορεί να είναι εξίσου απολαυστική όσο και η ίδια η παραμονή”, λέει ο Bob Lange, Airbus Head of Market and Product Strategy. Τα Airbus αεροσκάφη προσφέρουν βασικές διαφοροποιήσεις για τις αεροπορικές εταιρείες, προσθέτοντας αξία στην προσφορά, και στους επιβάτες, ενισχύοντας τους εμπειρία τους”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top