Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒράβευση για τη διακόσμηση του ΒΟΧ2ΒΟΧ και ανάπτυξη νέας φιλοσοφίας
Επιχειρηματικότητα και τουρισμός

Βράβευση για τη διακόσμηση του ΒΟΧ2ΒΟΧ και ανάπτυξη νέας φιλοσοφίας

Η ΒΟΧ2ΒΟΧ μετατράπηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο όπου, ο κάθε επισκέπτης κοινωνικοποιείται με τις αξίες της κλασσικής Ελλάδας, εντρυφεί στα μυστικά της ελληνικής κρέμας και φεύγει με ένα συναισθηματικό σουβενίρ-σύμβολο ελληνικό. Ο χώρος είναι ανοικτός και επισκέψιμος σε τουρίστες, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν τις αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες και μέσω των καλλυντικών.

Με το βραβείο για τα καλύτερα έργα εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στο λιανεμπόριο βραβεύτηκε πρόσφατα η επιχείρηση BOX2BOX, ένας νέος και σύγχρονος χώρος ομορφιάς. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).
 
Η επιχείρηση βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, Σόλωνος 60, και διαθέτει προς το κοινό επώνυμα προϊόντα και παράλληλα παροχή υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, μέσα σε ένα νέο, σύγχρονο και μοντέρνο χώρο.
 
Όμως εκτός από την επένδυση στη διακόσμηση, με στόχο τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας, η ΒΟΧ2ΒΟΧ καινοτομεί και στην φιλοσοφία. Οι εμπνευστές και ιδιοκτήτες της, μετά από βαθιά έρευνα, έχουν συνδέσει τον καλλωπισμό των αρχαίων Ελληνίδων με τη σύγχρονη γυναίκα, εστιάζοντας στις ομοιότητες που διαχρονικά υπάρχουν.
 
Η ΒΟΧ2ΒΟΧ λοιπόν, “αγκαλιάζοντας” ολιστικά την εμπειρία της αρχαίας καλλυντικής κρέμας και τις συνήθειες των ανθρώπων της, μετατράπηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο όπου, ο κάθε επισκέπτης κοινωνικοποιείται με τις αξίες της κλασσικής Ελλάδας, εντρυφεί στα μυστικά της ελληνικής κρέμας και φεύγει με ένα συναισθηματικό σουβενίρ-σύμβολο ελληνικό.

Ο χώρος είναι ανοικτός και επισκέψιμος σε τουρίστες, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν τις αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες και μέσω των καλλυντικών. Για αυτό το λόγο, η διοίκηση της εταιρίας έχει φροντίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να προμηθεύει τα κατάλληλα έγραφα για την επιστροφή του φόρου (tax free) από τις αγορές των τουριστών. Επίσης, συνεργάζεται με τουριστικά γραφεία ώστε να γίνει ευρέως γνωστό στους επισκέπτες της χώρας μας ότι, η Ελλάδα διαθέτει άλλο ένα στοιχείο πολιτισμού που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα, το ελληνικό καλλυντικό, έτοιμο να τους προσφέρει άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία ολοκληρώνοντάς το ταξίδι τους στη χώρα μας.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) οι κ.κ. Γεώργιος Τζέμος, ιδιοκτήτης box2box και Κυριάκος Τσαγκαλίδης, διευθύνων σύμβουλος QPROJECT.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024