Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair ανακοινώνει νέα χειμερινή σύνδεση Αθήνα – Φρανκφούρτη
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair ανακοινώνει νέα χειμερινή σύνδεση Αθήνα – Φρανκφούρτη

Η Ryanair γιόρτασε την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου της, απελευθερώνοντας θέσεις προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο με ναύλους σε ειδική τιμή, για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο.

H Ryanair ανακοίνωσε μία νέα καθημερινή σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Φρανκφούρτης, η οποία θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο, ενόψει του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2017.

Το νέο δρομολόγιο είναι ένα από τα 20 νέα δρομολόγιας της εταιρείας για το χειμώνα 2017-18. Τα υπόλοιπα είναι: Βαρκελώνη (καθημερινά), Πρίντεζι (3 φορές την εβδομάδα), Κατάνια (4 φορές την εβδομάδα), Γλασκώβη (καθημερινά), Γκραν Κανάρια (2 φορές την εβδομάδα), Κρακοβία (καθημερινά), Λανζαρότε (2 φορές την εβδομάδα), Λισαβόνα (καθημερινά), Λονδίνο (2 φορές την εβδομάδα), Μαδρίτη (καθημερινά), Μάντσεστερ (6 φορές την εβδομάδα), Μιλανο (καθημερινά), Πίζα (3 φορές την εβδομάδα), Πόρτο (καθημερινά), Σεβίλλη (3 φορές την εβδομάδα), Τενερίφη (3 φορές την εβδομάδα), Τουλούζη (4), Βαλέντσια (καθημερινά) και Βενετία (καθημερινά).

Η Ryanair γιόρτασε την ανακοίνωση του νέου δρομολογίου της, απελευθερώνοντας θέσεις προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο με ναύλους σε ειδική τιμή, για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Μαρτίου.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, το οποίο θα λειτουργήσει ενόψει του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2017.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούν έγκαιρες κρατήσεις για τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές τους, γι’αυτό και δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή να κάνουν κράτηση για πτήσεις από και προς την Αθήνα”.

Στη φωτογραφία, ο Michael Kevin O’Leary, chief executive της Ryanair.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024