Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ελλάδα στο εξώφυλλο του National Geographic Traveller
Προβολή προορισμού

Η Ελλάδα στο εξώφυλλο του National Geographic Traveller

Σκοπός του άρθρου 'Greece, A Modern Classic' είναι να αναδείξει τη δημιουργική πλευρά μίας χώρας που αντιστέκεται και προοδεύει παρά την κρίση και ιδιαίτερα την εναλλακτική ανθρώπινη έμπνευση που μπορεί να αποτελέσει απλώς την αφορμή για συναρπαστικά ταξίδια και προβολή του προορισμού στο εξωτερικό.

Εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα για την Ελλάδα στο National Geographic Traveller Απριλίου, με την υπογραφή του έγκριτου Ελληνοβρετανού δημοσιογράφου κ. John Malathronas. Το εξώφυλλο του τεύχους που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, φέρει τον τίτλο “Greece, A Modern Classic”. Το περιοδικό, με δελτίο τύπου που έχει αποστείλει, έχει ήδη δημοσιοποιήσει μια πρόγευση του άρθρου, προϊδεάζοντας το αναγνωστικό του κοινό για το τι εμπεριέχει.

Στις σελίδες του περιοδικού ξεδιπλώνονται ιστορίες ανθρώπων και χώρων κυρίως της Αθήνας και  της Θεσσαλονίκης άλλα και άλλων περιοχών που αποτελούν – κατά το δημοσιογράφο – την “πολιτιστική άνθιση” της Ελλάδας ως αντίδοτο στην “κατήφεια που δημιουργεί η οικονομική κρίση”.

Σκοπός του άρθρου είναι να αναδείξει τη δημιουργική πλευρά μίας χώρας που αντιστέκεται και προοδεύει παρά την κρίση και ιδιαίτερα την εναλλακτική ανθρώπινη έμπνευση που μπορεί να αποτελέσει απλώς την αφορμή για συναρπαστικά ταξίδια και προβολή του προορισμού στο εξωτερικό.

Η Θεσσαλονίκη συστήνεται στο εναλλακτικό κοινό που ταξιδεύει και αναζητεί την ποιότητα και την ξεχωριστή εμπειρία μέσα από τις καλύτερες στιγμές της στη γαστρονομία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, διατηρώντας τη μοναδικότητά της ως αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της κουλτούρας της.

Το ρεπορτάζ εμπλουτίζεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και χάρη στην έμπειρη ματιά του δημοσιογράφου που διακρίνεται για την αντικειμενικότητα και τη γλαφυρή αφήγησή του, ταξιδεύει το νου του αναγνώστη στην Ελλάδα και τον προσκαλεί να την επισκεφθεί για να την αγαπήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να συστήσει προορισμούς στο κοινό που λατρεύει τα ταξίδια, επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη για τρεις ημέρες στα τέλη του περασμένου χρονου. Τη φιλοξενία του κ. Malathronas ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, μετά από επαφή που είχε με το δημοσιογράφο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2016.

Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία της Θεσσαλονίκης στην ενότητα Travel Destinations του περιοδικού “The Telegraph”. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Malathronas, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εξασφάλισε την προβολή της πόλης για city break μέσα από την παρουσίαση δύο ξενοδοχείων – μελών της. Πρόκειται για τα Electra Palace Thessaloniki και Mediterranean Palace, τα οποία αξιολογήθηκαν από το δημοσιογράφο με τη μορφή “recommendations by a travel expert” και συγκέντρωσαν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία (9/10).

Σκοπός του άρθρου ‘Greece, A Modern Classic’ είναι να αναδείξει τη δημιουργική πλευρά μίας χώρας που αντιστέκεται και προοδεύει παρά την κρίση και ιδιαίτερα την εναλλακτική ανθρώπινη έμπνευση που μπορεί να αποτελέσει απλώς την αφορμή για συναρπαστικά ταξίδια και προβολή του προορισμού στο εξωτερικό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024