Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Συνάντηση εργασίας του FedHATTA με το Ποτάμι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάρτιος 2017, 12:24

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ποταμιού για τις συντεχνιακές πρακτικές που εδώ και χρόνια υπονομεύουν τη δραστηριότητα των τουριστικών γραφείων.


Τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό και τον κλάδο των τουριστικών γραφείων της χώρας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκπρόσωποι του Ποταμιού με το την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας FedHATTA, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του κόμματος σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις παράνομες τουριστικές δραστηριότητες που στερούν φορολογικά και ασφαλιστικά έσοδα από τη χώρα, ενώ επισημάνθηκε και η ανάγκη να συσταθεί εξειδικευμένο Τουριστικό Επιμελητήριο ως μετεξέλιξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε επίσης τους εκπροσώπους του Ποταμιού για τις συντεχνιακές πρακτικές που εδώ και χρόνια υπονομεύουν τη δραστηριότητα των τουριστικών γραφείων.

Η συνάντηση εργασίας διεξήχθη στο πλαίσιο των επαφών που με πρωτοβουλία της πραγματοποιεί η FedHATTA, με στόχο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με βουλευτές όλων των κομμάτων προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο στο κοινοβούλιο.

Από το Ποτάμι, στη συνάντηση μετείχαν από τον Τομέα Επιχειρηματικότητας η τομεάρχης κα Άντα Γ. Γαρουφαλιά, ο γραμματέας κ. Γιάννης Ευγενίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Αμυράς.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top