Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού δίνει πλεονέκτημα στα Ιόνια νησιά ως προορισμούς για τα Βαλκάνια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάρτιος 2017, 13:03

Οι συναντήσεις με Tour Operators, αλλά και η ζήτηση του διαφημιστικού και πληροφοριακού υλικού στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση τουρισμού 'Sajam Turizma 2017', προεξοφλούν μια ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση Σέρβων τουριστών - επισκεπτών στα Ιόνια Νησιά.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στην έκθεση τουρισμού “Sajam Turizma 2017”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2017.

Η συμμετοχή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύπλευρων ενεργειών της Π.Ι.Ν. για την τουριστική της προβολή, η οποία πέραν του γενικού στόχου να φέρνει όλο και πιο κοντά την προσφορά με τη ζήτηση, αλλά και ειδικότερα επειδή, τόσο η αγορά αυτή, όσο και οι υπόλοιπες βαλκανικές, χαρακτηρίζονται και ως “χώρες πηγές” του οδικού τουρισμού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των διασυνοριακών σταθμών.


Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος σε συνέντευξη στο χώρο του περιπτέρου της Π.Ι.Ν.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι τόσο οι ιστορικοί δεσμοί, όσο και η απόσταση που μειώνεται με την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, δίνουν ιδιαίτερο πλεονέκτημα στα Ιόνια νησιά ως νησιωτικοί προορισμοί.

Οι συναντήσεις με Tour Operators, αλλά και η ζήτηση του διαφημιστικού και πληροφοριακού υλικού στο περίπτερο της Π.Ι.Ν., προεξοφλούν μια ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση Σέρβων τουριστών - επισκεπτών στα Ιόνια Νησιά.

Μάλιστα η πρωτόγνωρη για την αγορά αυτή, ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων από την ΠΙΝ, με γιγαντοαφίσα τύπου trivision (τρισδιάστατη - πρισματική ) στη γέφυρα Ada Bridge, καθώς και στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου (από 15 Απριλίου έως 1η Αυγούστου), αλλά και άλλες δράσεις (δημοσιογράφοι, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.), θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα.


Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος στο Υπουργείο Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας με την υφυπουργό  Renata Pindzo και τη γενική γραμματέα, Tatjana Matic.


Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας με την υφυπουργό Renata Pindzo και τη γενική γραμματέα Tatjana Matic, σε ένα γόνιμο διάλογο, με  ανταλλαγή απόψεων για την καλλίτερη το δυνατόν επιλογή από κοινού ενεργειών σε διαχρονική βάση, προς όφελος και των δύο πλευρών.

Επίσης δόθηκαν και  συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας.

Στο περίπτερο της Π.Ι.Ν. παραβρέθηκαν  οι κ.κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος και Βασίλειος Καββαδίας, δήμαρχος Κέρκυρας και αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κέρκυρας αντίστοιχα και αρκετοί επιχειρηματίες. Επίσης το περίπτερο επισκέφτηκαν ο πρέσβης της Ελλάδος στο Βελιγράδι κ. Ηλίας Ηλιάδης, η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ στη Σερβία κα Σοφία Λαζαρίδου, αλλά και τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες από την περιφέρεια. Εκπρόσωπος της Π.Ι.Ν. ήταν ο κ. Γιάννης Λέσσης από την Π.Ε Κέρκυρας.

Στη φωτογραφία (από αριστερά) ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο
υπηρεσιακός εκπρόσωπος της Π.Ι.Ν. κ. Γιάννης Λέσσης και ο επιχειρηματίας από τη Λευκάδα κ. Αρίστος Λάζαρης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top