Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προσέγγιση της ελβετικής τουριστικής αγοράς από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού

Άγγελος Ρεστάνης - 08 Μάρτιος 2017, 11:52

Πρόγραμμα D2D επαγγελματικών παρουσιάσεων στη Ζυρίχη, με στόχο την πρώτη προσέγγιση της ελβετικής τουριστικής αγοράς από την προαθωνική χερσόνησο.


Πρόγραμμα επαγγελματικών παρουσιάσεων, απευθυνόμενο σε εκπροσώπους Tour Operators και τουριστικών γραφείων της Ζυρίχης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου από στελέχη και συνεργάτες marketing του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, με στόχο την πρώτη προσέγγιση της ελβετικής τουριστικής αγοράς από την προαθωνική χερσόνησο.

Πράγματι, οι επιχειρηματίες της Ανατολικής Χαλκιδικής, αφού μελέτησαν προσεκτικά:

  • τα δεδομένα,
  • τα ποιοτικά / ποσοτικά χαρακτηριστικά και
  • τις τάσεις της εν λόγω αγοράς,

παρουσίασαν στους Ελβετούς σειρά ελκυστικών προτάσεων και έτοιμων τουριστικών πακέτων, τα οποία διαμορφώνουν μία προωθητική επικοινωνιακή παλέτα με πολλές προεκτάσεις.

Πολυτελή καταλύματα, πολιτιστικά σημεία που χαρακτηρίζονται ως παγκόσμιες μοναδικότητες, κέντρα spa και ευεξίας, ιστιοπλοϊκές υποδομές, μεσογειακές γαστρονομικές δυνατότητες επιλεγμένων restaurants, συνεδριακοί χώροι, γαμήλιες τελετές και επί μέρους προτάσεις διακοπών συνέθεσαν την επαγγελματική παρουσίαση, η οποία αποτέλεσε σημείο αναφοράς κάθε συνάντησης.

Η θετική αντιμετώπιση της συγκεκριμένης προσέγγισης από τους Ελβετούς δίνει το “πράσινο φως” στον Οργανισμό να εμπλουτίσει το μελλοντικό σχεδιασμό του με προωθητικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς αυτές προτάθηκαν από τους συνομιλητές αλλά και να παρουσιάσει στην ελβετική αγορά καταλύματα και υποδομές, που να πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Πρώτη συνέργεια του Οργανισμού με γνωστό Ελβετό Tour Operator θα είναι εκείνη της διήμερης επίσκεψης στην περιοχή στελεχών του, τα οποία τον επόμενο Μάιο αναμένεται να επισκεφθούν καταλύματα και να βιώσουν πραγματικές τουριστικές εμπειρίες, οι οποίες σχετίζονται με ιστιοπλοϊκό και θαλάσσιο τουρισμό.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top