Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςNorwegian Joy, το πρώτο κρουαζιέροπλοιο ειδικά κατασκευασμένο για Κινέζους τουρίστες
Κρουαζιέρα

Norwegian Joy, το πρώτο κρουαζιέροπλοιο ειδικά κατασκευασμένο για Κινέζους τουρίστες

Η βαρύτητα στο 'Norwegian Joy' της εταιρείας Norwegian Cruise Line δίνεται σε δραστηριότητες επί του πλοίου χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στο shopping, με τη μεγαλύτερη εμπορική ζώνη από οποιδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας.

Το Norwegian Joy θα αποτελεί σύντομα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Cruise Line, που θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την κινεζική αγορά. Το πλοίο, 168.800 τόνων, ναυπηγήθηκε -και καθελκύστηκε- στο ναυπηγείο Meyer Werft, το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Papenburg της Γερμανίας, όπου και ήταν υπό κατασκευή από το Σεπτέμβριο του 2015. Το πλοίο χωρητικότητας 3.850 επιβατών και σχεδιασμένο από τον Κινέζο καλλιτέχνη Tan Ping, είναι το δεύτερο κατά σειρά της κατηγορίας Breakaway Plus της εταιρείας.

Προσεγγίζοντας το καλοκαίρι του 2017 τα λιμάνια της Σαγκάης και του Πεκίνου (Tianjin), το Norwegian Joy θα είναι το πρώτο πλοίο της εταιρείας που κατασκευάστηκε ειδικά για την κινεζική αγορά και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στους επιβάτες του μοναδικές εμπειρίες στη θάλασσα.

Το πλοίο μπαίνει στην τελική φάση της κατασκευής του, με την παραλαβή του, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2017.


Γέφυρα παρατήρησης με θέα 180 μοιρών.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Norwegian Joy είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά στην παράδοση και ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση της υπόσχεσής μας να δημιουργήσουμε μια θάλασσια εμπειρία πρώτης κλάσης για τους Κινέζους πελάτες μας”, δήλωσε ο David J. Herrera, πρόεδρος της Norwegian Cruise Line Holdings για την Κίνα.


Εσωτερική καμπίνα με εικονικό μπαλκόνι.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει πρώτης κατηγορίας εμπειρίες στη θάλασσα με ανέσεις επί του πλοίου που μπορούν να ικανοποιήσουν τις μοναδικές επιθυμίες των Κινέζων επιβατών στις διακοπές του, το Norwegian Joy θα παρέχει μια πληθώρα VIP καταλύματων, συμπεριλαμβανομένου του The Haven by Norwegian, το πολυτελές συγκρότημα σουιτών “πλοίου μέσα στο πλοίο”, που θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα γέφυρα παρατήρησης με θέα 180 μοιρών και ένα επίπεδο υποδοχής, και μια νέα κατηγορία καταλυμάτων, που θα παρέχουν VIP εμπειρία και μεγαλύτερες καμπίνες με μπαλκόνι. Οι επιλογές διαμονής θα περιλαμβάνουν επίσης καμπίνες σχεδιασμένες ειδικά για οικογένειες και πλήθος συνδεόμενων μεταξύ τους καμπινών για μεγάλες οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί. Ακόμη, θα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα από μίνι-σουίτες, καμπίνες με μπαλκόνι, με θέα στον ωκεανό και εσωτερικές καμπίνες, πολλές από τις τελευταίες με εικονικά μπαλκόνια.


Πίστα cart, η πρώτη εν πλω στον κόσμο.

Το Norwegian Joy θα προσφέρει ελκυστικές και καινοτόμες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας πίστας αγώνων ταχύτητας (cart) δύο επιπέδων (την πρώτη εν πλω στον κόσμο), υπαίθριο γήπεδο λέιζερ, βόλτες με προσομοιωτή, διαδραστικούς video walls στο Galaxy Pavilion, συγκρουόμενα hover craft, έναν προσομοιωτή αγώνων ταχύτητας τελευταίας τεχνολογίας και δύο πολυώροφες νεροτσουλήθρες. Επιπλέον, το πλοίο θα στεγάσει έναν ανοιχτό χώρο για χαλάρωση, καθώς και τη μεγαλύτερη εμπορική ζώνη σε κρουαζιέροπλοιο της εταιρείας, η οποία θα διαθέτει τα πάντα – από καταστήματα αφορολογήτων ειδών έως καταστήματα με παγκοσμίου φήμης μάρκες πολυτελείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024