Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση - ανάπλαση του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένη από την Άκτωρ

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάρτιος 2017, 10:32

Η ανακαίνιση / ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 24 Απριλίου 2018 και ανέρχεται στα 68,4 εκατ. ευρώ.


Συμφωνία ύψους 68,4 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση - ανάπλαση του ξενοδοχείου Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης υπέγραψε το ξενοδοχειακό συγκρότημα με την κατασκευαστική εταιρεία Άκτωρ.
 
Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: “Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ στο πλαίσιο της υποχρέωσης δημοσιοποίησης σημαντικών πληροφοριών κατά τον Ν.3340/2005 και την απόφαση ΕΚ 3/347/2005 ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπεγράφη μεταξύ αφ‘ενός μεν της Εταιρείας και αφ‘ετέρου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΑΚΤΩΡ ΑTΕ” σύμβαση για την ανακαίνιση / ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της εταιρείας.

Η ολοκλήρωση των προβλεπομένων με την ως άνω σύμβαση εργασιών ανακαίνισης / ανάπλασης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος συμφωνήθηκε μεταξύ των συμβαλλομένων να έχει πραγματοποιηθεί έως την 24η Απριλίου 2018 και το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 68.400.000 ευρώ”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top