Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα τέταρτη σε δημοτικότητα αναζητήσεων μεταξύ των χωρών του 'Δρόμου του Μεταξιού'
Προορισμοί

Η Ελλάδα τέταρτη σε δημοτικότητα αναζητήσεων μεταξύ των χωρών του 'Δρόμου του Μεταξιού'

ITB BERLIN – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 4,32 (με άριστα το 5) στην κλίμακα βαθμολόγησης της Tripadvisor για τις χώρες του 'Δρόμου του Μεταξιού'. Πρώτη κατατάσσεται η Αίγυπτος με 4,46/5.

ITB BERLIN – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η TripAdvisor στα πλαίσια συνάντησης Υπουργών Στρογγυλής Τραπέζης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη στις Τοπικές Κοινότητες του Δρόμου του Μεταξιού, που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, παρουσίασε στην έκθεση ITB BErlin τα αποτελέσματα της έρευνας “TripAdvisor Travel Trends for the Silk Road 2017”.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η TripAdvisor πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη εξειδικευμένα έρευνα καταναλωτών, αξιολογώντας ταξιδιωτικές προτιμήσεις, συνήθειες και ενδιαφέροντα κατά μήκος του “Δρόμου του Μεταξιού”. Μερικά από τα συμπεράσματα της έρευνας είναι ότι οι τουρίστες που ταξιδεύουν σε χώρες κατά μήκος του “Δρόμου του Μεταξιού” επισκέπτονται μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικης κληρονομιάς της UNESCO, βιώνουν την τοπική γαστρονομία και παρακολουθούν τοπικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Σε απόλυτους αριθμούς η χώρα που βρίσκεται στο Δρόμο του Μεταξιού” και αναζητήθηκε περισσότερο από τους τουρίστες το 2016 ήταν η Ιταλία. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι από την ίδια χώρα προήλθαν και οι περισσότερες αναζητήσεις τουριστών για τις χώρες του “Δρόμου του Μεταξιού”.

Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε επίσης με 4,32 (με άριστα το 5) στην κλίμακα βαθμολόγησης της Tripadvisor για τις χώρες του “Δρόμου του Μεταξιού”. Πρώτη κατατάσσεται η Αίγυπτος με 4,46/5.

TripAdvisor Travel Trends for the Silk Road 2017

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024