Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αειφόρος τουρισμός

Η Travelife διορίζει εκπρόσωπο Προορισμού για την Ελλάδα λόγω ανάπτυξης 20% στην ελληνική φιλοξενία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Μάρτιος 2017, 13:24

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί κύρια αγορά των Travelife τουριστικών πρακτόρων και είναι δεδομένο πλέον, ότι η αειφορική διαχείριση στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας ήρθε για να μείνει.


Η συμμετοχή στο Travelife έχει παρουσιάσει 20% αύξηση σε ετήσια βάση. Περισσότερα από 230 ξενοδοχεία συνεργάζονται πλέον με το Travelife για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους με πιο αειφορικό τρόπο. Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί κύρια αγορά των Travelife τουριστικών πρακτόρων και είναι δεδομένο πλέον, ότι η αειφορική διαχείριση στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας ήρθε για να μείνει. Ανταποκρινόμενη στην ανάπτυξη αυτή, το Travelife έχει διορίσει τον κ. Σωτήρη Μυλωνά ως εκπρόσωπο του προορισμού Ελλάδα. Αυτή η αυξημένη παρουσία της Travelife στην ελληνική αγορά ενισχύει περαιτέρω το σύστημα πιστοποίησης και καθιστά εφικτή την ανάλυση ζητημάτων σε επίπεδο προορισμού.

Ο εμπορικός διευθυντής της Travelife, Soren Stober σχολίασε: “Νιώθουμε ενθουσιασμό αφενός βλέποντας τη συνεχή ανάπτυξη του Travelife στην Ελλάδα, και αφετέρου, με την ανάληψη καθηκόντων ως Εκπροσώπου μας στον Προορισμό Ελλάδα από τον κ. Σωτήρη Μυλωνά. Η τεχνική του εμπειρία σε συνδυασμό με την ευρύτερη γνώση του επί της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας φιλοξενίας τον καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για την υποστήριξη των μελών Travelife στην Ελλάδα και δίνουν ώθηση στη μελλοντική μας ανάπτυξη”.
 
Ο κ. Σωτήρης Μυλωνάς είναι επιθεωρητής Travelife από το 2011 σε περισσότερες από 10 χώρες και έχει εργαστεί στον τομέα της αειφορικής διαχείρισης κατά τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και κάτοχος MBA με έμφαση στην Περιβαλλοντική Διαχείριση. Ο κ. Μυλωνάς σχολίασε: “Χαίρομαι που εντάσσομαι στο Travelife ως εκπρόσωπος του Προορισμού Ελλάδα. Η ελληνική τουριστική βιομηχανία αναγνωρίζει όλο και περισσότερο τη σημαντικότητα της αειφορικής διαχείρισης. Το Τravelife είναι το ιδανικό σύστημα πιστοποίησης για να βοηθήσει τους ξενοδόχους στη διαχείριση των αειφορικών τους επιδόσεων και για να βοηθήσει την Ελλάδα ως προορισμό να κατανοήσει τις κύριες περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top