Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέο brunch concept από τον Όμιλο Διβάνη σε συνεργασία με τη σαμπάνια Veuve Clicquot Rich

Άγγελος Ρεστάνης - 09 Μάρτιος 2017, 15:30

Κοκτέιλ με σαμπάνια Veuve Clicquot Rich ετοιμάζονται στο μπαρ για να συνοδεύσουν τις γαστρονομικές προτάσεις.


Το εστιατόριο Brown’s του Divani Caravel ανοίγει τις πόρτες του τα μεσημέρια της Κυριακής και συστήνει ένα νέο brunch concept σε συνεργασία με τη σαμπάνια Veuve Clicquot Rich.



Έπειτα από την αλλαγή μενού στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και “υιοθέτησε” τη φιλοσοφία της μοντέρνας brasserie, το Brown’s πλέον μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για τα κυριακάτικα μεσημέρια. Μουσική, γεύσεις και premium spirit brands ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εμπειρία που προσφέρει στο brunch έναν αέρα πολυτέλειας.



Ο γνωστός dj Γιάννης Σαρτζετάκης επιλέγει τη μουσική, όσο απολαυστικά κοκτέιλ με σαμπάνια Veuve Clicquot Rich ετοιμάζονται στο μπαρ για να συνοδεύσουν τις γαστρονομικές προτάσεις: Aβγά benedict ή scrambled, γαρίδες κοκτέιλ και για κυρίως πιάτο black angus burgers, club sandwich με σολομό, πίτσα και pasta. Μια δροσερή lemon pie ή ένα eclair με σοκολάτα Valrhona είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές για επιδόρπιο, ενώ η πρόσθεση από τολμηρές γαρνιτούρες στο Veuve Clicquot Rich ποτήρι, όπως ροζ γκρέιπφρουτ, ανανάς, αγγούρι ή ακόμα και πιπεριές θα απογειώσουν τη γεύση, προσφέροντας παράλληλα μια νέα εμπειρία σαμπάνιας.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top