Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Διαθέσιμα προς κράτηση τα χειμερινά δρομολόγια της Ryanair για το 2017

Άγγελος Ρεστάνης - 10 Μάρτιος 2017, 12:06

Νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, Κατοβίτσε και Κρακοβία. Το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος, συμπεριλαμβάνει επίσης νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκης προς Αϊντχόφεν, Αμβούργο, Βαρσοβία Μόντλιν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπάντεν-Μπάντεν, Μπρατισλάβα, Νάπολη και Ντόρτμουντ, προσφέροντας 40 δρομολόγια σε σύνολο.


H Ryanair απελευθέρωσε το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος για το 2017 στο Ryanair.com, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν κράτηση για πτήσεις χαμηλού κόστους έως τον Μάρτιο του 2018.

Το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος της  Ryanair για το 2017 θα προσφέρει:

  • 4 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Φρανκφούρτη (1 καθημερινό), Κατοβίτσε (2 εβδομαδιαία) και Κρακοβία (2 εβδομαδιαία), με ακόμα ένα δρομολόγιο να είναι σε αναμονή επιβεβαίωσης
  • 4 νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αϊντχόφεν (2 εβδομαδιαία) Μόναχο Μέμινγκεν (2 εβδομαδιαία) Μπρατισλάβα (2 εβδομαδιαία) και Νάπολη (2 εβδομαδιαία)
  • 4 νέα χειμερινά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αμβούργο (2 εβδομαδιαία) Βαρσοβία Μόντλιν, (2 εβδομαδιαία), Μπάντεν-Μπάντεν (2 εβδομαδιαία), και Ντόρτμουντ (2 εβδομαδιαία)
  • 40 δρομολόγια σε σύνολο
  • Πάνω από 300 εβδομαδιαίες πτήσεις

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές τους για το 2017, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους, λόγω εξοικονόμησης από την τιμή των καυσίμων. Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς το πρόγραμμα “Always Getting Better” εξακολουθεί να βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Chiara Ravara, Sales and Marketing Manager Eastern Mediterranean της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσουμε το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος για το 2017 στο Ryanair.com, το οποίο συμπεριλαμβάνει νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, Κατοβίτσε και Κρακοβία, με ακόμα ένα δρομολόγιο να είναι σε αναμονή επιβεβαίωσης. Το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος, συμπεριλαμβάνει επίσης νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκης προς Αϊντχόφεν, Αμβούργο, Βαρσοβία Μόντλιν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπάντεν-Μπάντεν, Μπρατισλάβα, Νάπολη και Ντόρτμουντ, προσφέροντας 40 δρομολόγια σε σύνολο.

Οι Έλληνες πελάτες μας μπορούν να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις έως τον Μάρτιο του 2018, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους. Παροτρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις διακοπές στους στο Ryanair.com ή μέσω του app, όπου θα βρουν τους χαμηλότερους ναύλους από και προς την Ελλάδα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top