Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο μέλος του ομίλου Caldera Collection, το Atrina Santorini
Ξενοδοχεία

Νέο μέλος του ομίλου Caldera Collection, το Atrina Santorini

Το Atrina Santorini μέλος του Ομίλου Caldera Collection ανοίγει της πόρτες του την 1η Απριλίου στην Οία της Σαντορίνης.

Σκαρφαλωμένο πάνω στο γραφικό οικισμό της Οίας, το Atrina Canava 1894 Traditional Suites συνδυάζει την αρχιτεκτονική της θηραϊκής γης, σπηλιές μαζί με τη νεωτερικότητα, πολυτέλεια και άνεση. Το νέο boutique ξενοδοχείο προσφέρει θέα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου και την καλντέρα.

Το συγκρότημα διαθέτει μία Senior σουίτα δύο ατόμων (Junior Suite), 4 σουίτες δύο ατόμων (Alexander’s Suite, Melanie’s Suite, Studio Suite και Tholos Suite) και τρεις Executive σουίτες δύο ατόμων (Athina’s Suite, Marina’s Suite και Tony’s Suite). Ακόμη, τρεις Honeymoon σουίτες (Irene’s Suite, Mina’s Suite και Canava Suite) και δύο Deluxe σουίτες (Dimitri’s Suite και Xenonas Suite) με εξωτερικό θερμαινόμενο jaccuzi. Τέλος, υπάρχουν η Grand Villa Canava 1894 και η Atrina Canava Villa, τεσσάρων ατόμων, με εξωτερικό θερμαινόμενο jaccuzi. Όλες οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια.

Η πόλη των Φηρών απέχει 12 χλμ. Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι προσβάσιμο σε 18χ λμ. και το λιμάνι του Αθηνιού βρίσκεται 20 χλμ. μακριά. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καταλύματος, ενώ σε μικρή απόσταση υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Η ομάδα του ομίλου Caldera Collection είναι ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμεί να ενσταλάξει τις γνώσεις σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων μόνο 4 και 5 αστέρων σε όλη την Ελλάδα, αλλα και στο εξωτερικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024