Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Νέα 25ωρη απεργία του προσωπικού εδάφους στα αεροδρόμια του Βερολίνου

Τατιάνα Ρόκου - 13 Μάρτιος 2017, 10:01

Η Lufthansa ανακοίνωσε πως θα ματαιώσει όλες τις πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο προς το Βερολίνο και από τη γερμανική πρωτεύουσα προς τις πόλεις αυτές. Ακύρωση πτήσεων και της Aegean προς / από Βερολίνο σήμερα.


Νέα απεργία πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου το προσωπικό εδάφους των δύο αεροδρομίων (Tegel και Schoenefeld) του Βερολίνου. Η απεργία της περασμένης Παρασκευής έχει ήδη προκαλέσει την ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων επιβατών στο Βερολίνο και τη ματαίωση σχεδόν 700 πτήσεων. Η σημερινή, νέα απεργία, θα προκαλέσει τη ματαίωση περίπου 650 πτήσεων. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο αεροδρόμια ανακοίνωσαν ότι ακυρώνονται
448 πτήσεις στο Tegel και άλλες 194 στο Schoenefeld.

Η Lufthansa ανακοίνωσε πως θα ματαιώσει όλες τις πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο προς το Βερολίνο και από τη γερμανική πρωτεύουσα προς τις πόλεις αυτές.

Το συνδικάτο Verdi θέλει αύξηση μισθού για το προσωπικό εδάφους (για 2.000 άτομα) στα 12 ευρώ την ώρα, από περίπου 11 ευρώ, στο πλαίσιο μιας μονοετούς συλλογικής συμφωνίας. Εκτός από τη Lufthansa, τα δύο αεροδρόμια εξυπηρετούν αεροπορικές εταιρείες που περιλαμβάνουν τις Air Berlin, easyJet και Ryanair.

Ακύρωση πτήσεων της Aegean προς/από Βερολίνο την Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017
Λόγω της νέας 25ωρης απεργίας που εξήγγειλε το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου Tegel του Βερολίνου από τις 04:00 της Δευτέρας 13 Μαρτίου έως τις 05:00 της 14ης Μαρτίου 2017, η Aegean αναγκάζεται να ακυρώσει δύο σκέλη πτήσεων την Δευτέρα 13 Μαρτίου προς / από Βερολίνο ως κάτωθι:

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017
A3 852  Αθήνα - Βερολίνο (Tegel) Αναχώρηση από Αθήνα 08:30
A3 853 Βερολίνο (Tegel) – Αθήνα Αναχώρηση από Βερολίνο 11:15

Η Aegean προσπαθεί να επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων. Παράλληλα, η εταιρεία προγραμματίζει την Τρίτη, 14 Μαρτίου να εκτελέσει έκτακτη πτήση προς / από Βερολίνο με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη, για την διευκόλυνση των επιβατών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της Aegean ή καλούν στα τηλέφωνα 801 11 20000(από σταθερό) και 210 6261000(από κινητό).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top