Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ έκθεση Xenia επιστρέφει
Εκθέσεις

Η έκθεση Xenia επιστρέφει

Η ιστορικής σημασίας έκθεση για τον τουρισμό, Xenia, επανέρχεται στο προσκήνιο σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και έχει ανάγκη για αναβαθμίσεις.

Η νέα Xenia, έκθεση 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο, πρόκειται να φιλοξενηθεί στον υπερσύγχρονο χώρο του Μetropolitan Expo στα Σπάτα, του πιο λαμπρού και άρτιου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας. Επίσης στρατηγικής σημασίας είναι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της, το τριήμερο 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, που επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών κάθε επισκέπτη.

Η 44 ετών Xenia επιστρέφει για να μείνει και να αποτελέσει και πάλι το σημείο αναφοράς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, στοχεύοντας στους επαγγελματίες του κλάδου. Η βασική επιτυχημένη ιδέα της έκθεσης, αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται από τη FORUM ΑΕ, με σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα σηματοδοτήσουν ολόκληρη την χρονιά για τον τουριστικό κλάδο.

Η FORUM ΑΕ, διοργανώτρια της έκθεσης HORECA, υπογράφει και βάζει την σφραγίδα της στην νέα εποχή της Χenia, με τις αξίες, το επίπεδο, την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη προβολή που μπορεί να παρέχει.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, του σημαντικότερου σε οικονομικό επίπεδο τομέα της Ελλάδας, αξίζουν να μια δική τους έκθεση που θα τους παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση και οργάνωση ενόψει της εκάστοτε τουριστικής περιόδου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024