Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η έκθεση Xenia επιστρέφει

Άγγελος Ρεστάνης - 14 Μάρτιος 2017, 09:24

Η ιστορικής σημασίας έκθεση για τον τουρισμό, Xenia, επανέρχεται στο προσκήνιο σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και έχει ανάγκη για αναβαθμίσεις.


Η νέα Xenia, έκθεση 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο, πρόκειται να φιλοξενηθεί στον υπερσύγχρονο χώρο του Μetropolitan Expo στα Σπάτα, του πιο λαμπρού και άρτιου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας. Επίσης στρατηγικής σημασίας είναι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της, το τριήμερο 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, που επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών κάθε επισκέπτη.

Η 44 ετών Xenia επιστρέφει για να μείνει και να αποτελέσει και πάλι το σημείο αναφοράς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, στοχεύοντας στους επαγγελματίες του κλάδου. Η βασική επιτυχημένη ιδέα της έκθεσης, αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται από τη FORUM ΑΕ, με σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα σηματοδοτήσουν ολόκληρη την χρονιά για τον τουριστικό κλάδο.

Η FORUM ΑΕ, διοργανώτρια της έκθεσης HORECA, υπογράφει και βάζει την σφραγίδα της στην νέα εποχή της Χenia, με τις αξίες, το επίπεδο, την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη προβολή που μπορεί να παρέχει.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, του σημαντικότερου σε οικονομικό επίπεδο τομέα της Ελλάδας, αξίζουν να μια δική τους έκθεση που θα τους παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση και οργάνωση ενόψει της εκάστοτε τουριστικής περιόδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top