Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Αθήνα, Σάμος και Κως στο νέο πτητικό πρόγραμμα της Germania το καλοκαίρι του 2017

Τατιάνα Ρόκου - 14 Μάρτιος 2017, 10:10

Το δρομολόγιο από Βρέμη από/προς Αθήνα ξεκινά από τις 4 Μαΐου και το δρομολόγιο από Νυρεμβέργη από τις 12 Ιουνίου. Ακόμη, ξεκινά δρομολόγιο Rostock – Κως, από τις 13 Μαΐου και Νυρεμβέργη – Σάμος, από τις 2 Μαΐου.


Η Germania ξεκινά τη νέα καλοκαιρινή σεζόν 2017 με σημαντική αύξηση στην χωρητικότητά της σε σχέση με τον περασμένο χρόνο. Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Karsten Balke κατά τη διεθνή έκθεση ITB Berlin, που διεξήχθη από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου στο Βερολίνο.

“Η Germania εξέτασε προσεκτικά τις προτεραιότητές της και έχει διευρύνει την παρουσία της”, δήλωσε ο Karsten Balke. “Με περισσότερους από 55 προορισμούς, καθώς και ένα πλούσιο δίκτυο που μας διαφοροποιεί από άλλες αεροπορικές εταιρείες, καθώς και νέες συνεργασίες, ενισχύουμε την επιχειρηματικότητά μας και αυξάνουμε τη χωρητικότητα μας κατά 1/4 σε σχέση με πέρυσι”. Η Germania πρόκειται να ενσωματώσει στον στόλο της τέσσερα Airbus A319s και να τα εξοπλίσει αναλόγως, καθώς και να τα προσαρμόσει στα χρώματά της. Τα αεροσκάφη θα είναι έτοιμο για χρήση από το καλοκαίρι. Μαζί με την ελβετική αδελφική εταιρεία Germania Flug AG, η Germania θα αυξήσει το στόλο της σε 29 αεροσκάφη”.

Οι ολοκαίνουριες προσθήκες στο θερινό πρόγραμμα είναι η Αθήνα, η Σάμος και η Κως. Το δρομολόγιο από Βρέμη από/προς Αθήνα ξεκινά από τις 4 Μαΐου 2017 και θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος A319. Το δρομολόγιο από Νυρεμβέργη από/προς Αθήνα ξεκινά από τις 12 Ιουνίου 2017. Θα πραγματοποιείται και αυτό δύο φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος Boeing 737-700. Ακόμη, ξεκινά δρομολόγιο Rostock – Κως, από τις 13 Μαΐου 2017, μία φορά την εβδομάδα με αεροσκάφος A319.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί τα δρομολόγια:

  • Βερολίνο Schoenefeld – Κως, από 13 Μαΐου 2017, μία φορά την εβδομάδα, με A319
  • Erfurt – Κως, από 21 Ιουνίου 2017 μία φορά την εβδομάδα, με 737-700
  • Νυρεμβέργη - Ρόδος, από 29 Απριλίου 2017, δύο φορές την εβδομάδα, με A319
  • Νυρεμβέργη – Σάμος, από 2 Μαΐου, μία φορά την εβδομάδα, με A319

Ακόμη, όσον αφορά την κυπριακή αγορά, εχουν ανακοινωθεί τα δρομολόγια:

  • Μόναχο – Πάφος, από 28 μαρτίου 2017 δύο φορές την εβδομάδα, με A319
  • Νυρεμβέργη - Πάφος, από 26 Μαρτίου 2017, δύο φορές την εβδομάδα, με A319
  • Στουτγκάρδη – Πάφος, από 28 Μαρτίου 2017 μία φορά την εβδομάδα, με A319 (και δύο φορές εβδομαδιαίως το διάστημα 4 Μαΐου – 22 Ιουνίου και 21 Σεπτεμβρίου – 26 Οκτωρβίου 2017).

Νέες συνεργασίες με Condor και Sky Express
Η Germania έχει επίσης πρόσφατα υπογράψει συνεργασίες με δύο νέους στρατηγικούς εταίρους. Σε συνεργασία με την Condor και τη Sky Express, η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα βελτιώσει τις συνδέσεις της καθιστώντας τις υπηρεσίες της προσιτές σε ακόμη περισσότερους επιβάτες. Η συνεργασία με την Condor παρέχει στους επισκέπτες των ιστοσελίδων των δύο αεροπορικών εταιρειών την ευκαιρία να δουν, να επιλέξουν και να κλείσουν μικρών και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις που εκτελούνται από την κάθε εταιρεία. Η νέα συμφωνία με την ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express δημιουργεί επίσης μια σειρά από νέες ευκαιρίες για τους επιβάτες της Germania. Η Sky Express εκτελεί πτήσεις προς 14 προορισμούς από την Αθήνα. Αρχικά, θα είναι διαθέσιμες οι συνδέσεις με την Αθήνα μόνο από Βρέμη και Νυρεμβέργη, ενώ άλλα γερμανικά αεροδρόμια αναχώρησης θα προστεθούν μέσα στο 2018.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top