Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

PATWA International Award για την Turkish Airlines στην κατηγορία 'Best Airline – Best Inflight Catering'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάρτιος 2017, 15:14

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Turkish Airlines για τις εξαιρετικές υπηρεσίες catering κατά τη διάρκεια της πτήσης.


Ο Σύνδεσμος International Council of Pacific Area Travel Writers Association (PATWA) απένειμε στην Turkish Airlines Inc. το Διεθνές Βραβείο PATWA για την κατηγορία “Best Airline – Best Inflight Catering”. Το βραβείο παρέλαβε ο Ahmet Olmustur, γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της Turkish Airlines στην ITB Berlin.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Turkish Airlines για τις εξαιρετικές υπηρεσίες catering κατά τη διάρκεια της πτήσης. Με το βραβείο αυτό, η Turkish Airlines επιβεβαίωσε τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στην τροφοδοσία κατά την πτήση, αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας της με την Turkish DO&CO, η οποία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τα γεύματα στους επιβάτες της Turkish Airlines, τόσο στα αεροσκάφη όσο και στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων.Αναφερόμενος στη βράβευση, ο κ. Olmustur δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε το Βραβείο PATWA στην κατηγορία για το καλύτερο φαγητό και ποτό ανάμεσα σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία F & B κατά τη διάρκεια της πτήσης σε όλους τους επιβάτες μας. Το βραβείο PATWA επικυρώνει και δίνει αξιοπιστία στις προθέσεις και τις προσπάθειές μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί ορόσημο για την πορεία μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε συνεχώς το καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης σε όλους τους επιβάτες μας, τωρινούς και μελλοντικούς”.

Τα Διεθνή Βραβεία PATWA απονέμονται σε άτομα και οργανώσεις που έχουν διαπρέψει και / ή εμπλέκονται με την προώθηση του τουρισμού από διαφορετικούς τομείς του κλάδου, όπως η αεροπλοΐα, τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι Τour Οperators, οι προορισμοί, οι κυβερνητικοί οργανισμοί, τα υπουργεία τουρισμού και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

H κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της PATWA, στελέχη και ταξιδιώτες επιλέγουν τα ονόματα που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε διάφορα προκαθορισμένα πρότυπα έπειτα από εκτενή έλεγχο. Οι νικητές των βραβείων επιλέγονται στη συνεδρίαση του Διεθνούς Συμβουλίου PATWA που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top