Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways λαμβάνει το πιστοποιητικό αερομεταφορέα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways λαμβάνει το πιστοποιητικό αερομεταφορέα

Ως μέρος της διαδικασίας απόκτησης του εν λόγω πιστοποιητικού, η εταιρεία πραγματοποίησε τη δοκιμαστική της πτήση στις 4 Μαρτίου 2017, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου με αεροσκάφος Α319.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την απόκτηση του πιστοποιητικού αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου.

“H Cyprus Airways διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα, με μεγάλη εμπειρία σε γνωστές Ευρωπαϊκές αερογραμμές. Το πιστοποιητικό αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Αρχών”, δήλωσε η γενική εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways, Natalia Popova.

Ως μέρος της διαδικασίας απόκτησης του εν λόγω πιστοποιητικού, η εταιρεία πραγματοποίησε τη δοκιμαστική της πτήση στις 4 Μαρτίου 2017, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου με αεροσκάφος Α319. Η διεύθυνση της Cyprus Airways ευχαριστεί το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τη συνεργασία τους.

“Το επόμενό μας βήμα”, συνέχισε η κα Popova, “είναι η απόκτηση της άδειας για εμπορικές πτήσεις, για την οποία έχουμε ήδη υποβάλει αίτηση, ενώ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για την έναρξη των πτήσεων μας”.

Αυτή τη στιγμή η Cyprus Airways οριστικοποιεί το πτητικό της πρόγραμμα ενώ σύντομα, η εταιρεία θα λανσάρει την επίσημη ιστοσελίδα της, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια και να πληροφορηθούν σχετικά με τα δρομολόγια, το πρόγραμμα, τα ναύλα και άλλες υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024