Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways λαμβάνει το πιστοποιητικό αερομεταφορέα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2017, 12:31

Ως μέρος της διαδικασίας απόκτησης του εν λόγω πιστοποιητικού, η εταιρεία πραγματοποίησε τη δοκιμαστική της πτήση στις 4 Μαρτίου 2017, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου με αεροσκάφος Α319.


Η Cyprus Airways ανακοινώνει την απόκτηση του πιστοποιητικού αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου.

“H Cyprus Airways διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα, με μεγάλη εμπειρία σε γνωστές Ευρωπαϊκές αερογραμμές. Το πιστοποιητικό αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Αρχών”, δήλωσε η γενική εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways, Natalia Popova.

Ως μέρος της διαδικασίας απόκτησης του εν λόγω πιστοποιητικού, η εταιρεία πραγματοποίησε τη δοκιμαστική της πτήση στις 4 Μαρτίου 2017, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου με αεροσκάφος Α319. Η διεύθυνση της Cyprus Airways ευχαριστεί το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τη συνεργασία τους.“Το επόμενό μας βήμα”, συνέχισε η κα Popova, “είναι η απόκτηση της άδειας για εμπορικές πτήσεις, για την οποία έχουμε ήδη υποβάλει αίτηση, ενώ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για την έναρξη των πτήσεων μας”.

Αυτή τη στιγμή η Cyprus Airways οριστικοποιεί το πτητικό της πρόγραμμα ενώ σύντομα, η εταιρεία θα λανσάρει την επίσημη ιστοσελίδα της, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια και να πληροφορηθούν σχετικά με τα δρομολόγια, το πρόγραμμα, τα ναύλα και άλλες υπηρεσίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top