Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Οι προοπτικές του city-break τουρισμού σε συνέδριο από την ΕΞΑΑΑ και το Δήμο Γλυφάδας

Άγγελος Ρεστάνης - 15 Μάρτιος 2017, 14:00

Το συνέδριο, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Education Festival 2017, θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού, με εισηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιφανείς παράγοντες του τουριστικού κλάδου.


Το 6ο Συνέδριο Τουρισμού, με θέμα “City-break Tourism: Οι προοπτικές της Γλυφάδας ως Τουριστικού Προορισμού”, διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Education Festival 2017, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που επιστρέφει φέτος για 9η χρονιά, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 11.00, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού, με εισηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιφανείς παράγοντες του τουριστικού κλάδου.

Την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -που στόχο έχει να αναδείξει τη σημασία και τα οφέλη του αστικού τουρισμού, και ειδικότερα τις μεγάλες δυνατότητες της Γλυφάδας ως τουριστικού προορισμού- θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γεώργιος Παπανικολάου.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, όπως ο κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης, καθηγητής Δερματολογίας - Νομικός, πρόεδρος Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, επιστημονικός σύμβουλος Κ.Ε.Δ.Ε., και αντιπρύτανης, γενικός γραμματέας του του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής και Αργοσαρονικού, ο κ. Στάθης Καρόπουλος, Sales Manager της Athens Walking Tours, η κα Καρολίνα Ξυγκάκη, Sales Consultant του Marvelous Travel Shop και ο κ. Κωνσταντίνος Αυγερινός, αρχιτέκτων - διακοσμητής 4Hoteliers. Τέλος, θα υπάρξει χαιρετισμός από τον Όμιλο Παπαθεοχάρη, ενώ παράλληλα όλη η εκδήλωση θα συντονίζεται από τον δημοσιογράφο και πολιτικό επιστήμονα, κ. Αλφόνσο Βιτάλη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top