Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κων. Παυλίδη

Τατιάνα Ρόκου - 15 Μάρτιος 2017, 16:03

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης συζήτησαν, μεταξύ άλλων, με τον βουλευτή την ανάγκη για αύξηση του συντελεστή δόμησης των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού, τη δυνατότητα ακτοπλοϊκής σύνδεσης μελλοντικά της Κέρκυρας με το λιμάνι της Σαγιάδας, την εικόνα του οδικού δικτύου της Κέρκυρας και την πλήρη έλλειψη κατευθυντήριας σήμανσης και φωτισμού.


Το Σαββάτο 11 Μαρτίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης με τον βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κωνσταντίνο Παυλίδη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης εξήγησαν επαρκώς στον βουλευτή θέματα του κλάδου: για τις εξοντωτικές χρεώσεις των εταιρειών πνευματικών δικαιωμάτων, την ανάγκη για αύξηση του συντελεστή δόμησης των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού, την εφαρμογή του virtual net metering στον ξενοδοχειακό κλάδο, τη δυνατότητα ακτοπλοϊκής σύνδεσης μελλοντικά της Κέρκυρας με το λιμάνι της Σαγιάδας, τα υδροπλάνα και την ανάγκη έναρξης του πτητικού τους έργου, την απαράδεκτη εικόνα του οδικού δικτύου της Κέρκυρας και την πλήρη έλλειψη κατευθυντήριας σήμανσης και φωτισμού, τα απορρίμματα, την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, τη στήριξη της λειτουργίας του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας και εν γένει τις εκπαιδευτικές υποδομές του τόπου που σχετίζονται με τον τουρισμό και την αναγκαιότητα δημιουργίας νέου αεροδρομίου στο νησί.

Κατηγορηματικά δηλώθηκε η θέση της Ένωσης για άμεση κατάργηση του τέλους διαμονής και ζητήθηκε η στήριξη του βουλευτή στο ζήτημα αυτό.

Η πρώτη αυτή συνάντηση ήταν εποικοδομητική, είχε γνώμονα την ενδυνάμωση του κερκυραϊκού τουριστικού προϊόντος, της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top