Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Τρεις νέες αποκλειστικές γραμμές στη Sky Express

Τατιάνα Ρόκου - 16 Μάρτιος 2017, 11:41

Η Sky Express είναι ο αποκλειστικός αερομεταφορέας των γραμμών Θεσσαλονίκη - Σκύρος, Λήμνος– Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος και Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος, για τα επόμενα 4 χρόνια.


Η Sky Express θα εκτελεί σε αποκλειστικότητα, από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου 2021, τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Σκύρος, Λήμνος– Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος και Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος, αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο της.

Μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Sky Express είναι ο αποκλειστικός αερομεταφορέας των ανωτέρω γραμμών για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ακόμη, η εταιρεία προσφέρει εισιτήρια σε ειδική τιμή για τις πτήσεις και τις κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 7 Απριλίου, για τα δρομολόγια από και προς Αθήνα για Σύρο, Νάξο και Κύθηρα. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν περιλαμβάνονται σε αυτή οι φόροι του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλα, συνεχίζεται η προσφορά για τα δρομολόγια Αθήνα - Πάρος και Πάρος - Αθήνα με ειδικό ναύλο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top