Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Το Sofitel Athens Airport συμμετέχει στο Gout de / Good France

Άγγελος Ρεστάνης - 16 Μάρτιος 2017, 14:09

Το εστιατόριο 'Καράβι' του Sofitel Athens Airport ανάμεσα στα 2.000 εστιατόρια από όλον τον κόσμο που τιμούν τη γαλλική γαστρονομία με το Gout de / Good France .


Το Sofitel Athens Airport συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην επιτυχημένη διοργάνωση Gout de / Good France, αποδίδοντας φόρο τιμής στη γαλλική κουζίνα από κοινού με περισσότερα από 2.000 εστιατόρια από 150 χώρες.

Το φετινό Gout de / Good France θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2017. Θα παρουσιαστούν πάνω από 2.000 μενού, με συνταγές που συνδυάζουν την τεχνογνωσία και την καινοτομία της γαλλικής κουζίνας, με τις αξίες του μοιράσματος και την ευχαρίστηση του καλού φαγητού σε αρμονία με το περιβάλλον. Σκοπός του Gout de / Good France είναι η προώθηση της τέχνης του ζην a la γαλλικά, τα τοπικά προϊόντα και ο προορισμός Γαλλία, μέσα από τη γαστρονομία, που αποτελεί κεντρικό στοιχείο της τουριστικής ελκυστικότητας μιας χώρας. Το ένα τρίτο των τουριστών μάλιστα έχει δηλώσει ότι επισκέπτεται την Γαλλία για να απολαύσει την κουζίνα της και ασφαλώς “το γαστρονομικό γαλλικό γεύμα” που συμπεριλαμβάνεται στον Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ανθρωπότητας της UNESCO.

Το εγχείρημα Gout de / Good France αποτελεί μία πρωτοβουλία του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών και Διεθνούς ανάπτυξης και του σεφ Alain Ducasse, βασισμένο στην ιδέα του Auguste Escoffier, ο οποίος εισήγαγε το 1912 “τα Δείπνα του Επίκουρου”: ίδιο μενού, την ίδια ημέρα, σε πολλές πόλεις του κόσμου και με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό συνδαιτυμόνων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top