Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Παρουσίαση του έργου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού στο Berlin Economic Forum

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Μάρτιος 2017, 13:19

Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στις δράσεις της ΕΤΑΛ στον τομέα της Αειφόρου Διακίνησης με αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ) παρουσίασε το έργο της στο Berlin Economic Forum. Η παρουσίαση με τίτλο “Λεμεσός: Βήματα προς αειφόρο τουρισμό και καινοτόμο branding” έδωσε την ευκαιρία στους 500 συνέδρους του φόρουμ, αλλά και όσους παρακολουθούσαν τις εργασίες μέσω διαδικτύου να γνωρίσουν τη Λεμεσό ως τουριστικό προορισμό, επιχειρηματικό κέντρο αλλά και προτιμητέο μέρος διαμονής για χιλιάδες οικογένειες από άλλες χώρες. Το φόρουμ διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας της Γερμανίας, 9 με 12 Μαρτίου 2017. Το θέμα που απασχόλησε τη διοργάνωση ήταν “Innovative Nation Branding: Sustainable Economies, Tourism & Responsible Foreign Investments”.

Στην 20λεπτη παρουσίαση που έγινε από τη διευθύντρια της ΕΤΑΛ κα Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της Λεμεσού κατά την τελευταία δεκαετία με υποδομές και υπηρεσίες που την καθιστούν διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό. Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στις δράσεις της ΕΤΑΛ στον τομέα της Αειφόρου Διακίνησης με αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως το SEEMORE project (2012-2015) και το νέο ευρωπαϊκό έργο που διαχειρίζεται η εταιρεία Civitas Destinations, στην κατηγορία Horizon2020, με προϋπολογισμό για τη Λεμεσό 3εκ. ευρώ για την επόμενη τετραετία.

Στο Berlin Economic Forum συμμετείχαν πεντακόσιοι περίπου σύνεδροι από όλο τον κόσμο, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονταν υπουργοί, μέλη της Γερμανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, πρέσβεις, πρώην υπουργοί, πρόεδροι εθνικών οργανισμών τουρισμού και διευθυντές μεγάλων οργανισμών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top