Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Το εστιατόριο Avenue bistro & Bar συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Got-de-Good-France

Άγγελος Ρεστάνης - 17 Μάρτιος 2017, 15:56

Στις 21 Μαρτίου ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων.


Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar συμμετέχει για 3η χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία Got-de-Good-France του γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης τη γαλλικής κουζίνας.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 2.000 εστιατόρια σε όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής.

Στις 21 Μαρτίου όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους. Αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια Michel Roux με εορταστικά καναπεδάκια, βασιλικό καβούρι και καραβίδα “au gratin” με ταλιατέλες, φουά γκρά με παλαιωμένο πορτ και άγρια μανιτάρια, σολομό και λαβράκι “Coulibiac style” με παναρισμένα τηγανιτά αυγά ορτυκιών, φιλέτο αρνιού γεμιστό με μανιτάρια, πουρέ σκόρδου και αγκινάρες “barigoule”, ποικιλία εκλεκτών γαλλικών τυριών και για επιδόρπιο μια πανδαισία από γλυκά όπως κρεμ μπρουλέ φυστικιού Αιγίνης, σφαίρα σοκολάτας, μαρέγκα “moelleux” με ξηρούς καρπούς, σορμπέ ρόδι και “crumble” αχλαδιού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top