Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Myconian Villa Collection μέλος των Preferred Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Το Myconian Villa Collection μέλος των Preferred Hotels & Resorts

Όλες οι βίλες του Myconian Villa Collection διαθέτουν άνετους και λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους, παροχές, επικούρεια εστιατόρια μαζί με προσωπικούς σεφ και ένα παγκόσμιας κλάσης spa και κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Το Myconian Villa Collection αποτελεί το νέο μέλος των Preferred Hotels & Resorts – του μεγαλύτερου παγκοσμίου ομίλου ανεξάρτητων ξενοδοχείων, ο οποίος εδρεύει στο Σικάγο των ΗΠΑ και αντιπροσωπεύει πάνω από 650 ξενοδοχεία, θέρετρα, κατοικίες και μοναδικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε 85 χώρες – ως η νεότερη διαθέσιμη εμπειρία με το σήμα Preferred Hotels & Resorts LVX Collection.

Τα Preferred Hotels & Resorts LVX Collection αντιπροσωπεύουν εξέχοντα ιδιόκτητα συγκροτήματα που παρέχουν την ύψιστη φιλοξενία σε συνδυασμό με προσεγμένη, ενθουσιώδη και αποκλειστική προσωπική εξυπηρέτηση. Τα κοσμοπολίτικα αυτά ξενοδοχεία βρίσκονται σε ζωντανά αστικά κέντρα ή προοορισμούς απόδρασης και προσφέρουν στους φιλοξενούμενους εμπειρίες μέσω των εξαιρετικών υπηρεσιών γαστρονομίας, ψυχαγωγίας και ευεξίας.

Tο Myconian Villa Collection είναι ένα πολυτελές θέρετρο με βίλες στη Μύκονο για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν μια απόδραση με διακριτική πολυτέλεια και αποκλειστικές εξατομικευμένες υπηρεσίες και παροχές.

Όλες οι βίλες διαθέτουν άνετους και λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους, παροχές, επικούρεια εστιατόρια μαζί με προσωπικούς σεφ και ένα παγκόσμιας κλάσης spa και κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, ελάχιστα μόλις μέτρα από την ξακουστή παραλία της Ελιάς – όπου ιδιωτικές ξαπλώστρες και ομπρέλλες περιμένουν τους επισκέπτες τους – προσφέρουν πισίνα με κατάστρωμα, καθώς και ξεχωριστές βίλλες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης.

Το Myconian Collection αποτελεί μια εξαιρετική συλλογή από εννέα οικογενειακά πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και βίλες στις πλέον προνομιούχες τοποθεσίες του κοσμοπολίτικου νησιού της Μυκόνου με gourmet εστιατόρια, υπερσύγχρονα spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας, εγκαταστάσεις συνεδρίων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή αξέχαστων γαμήλιων τελετών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024