Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα συνεργασία της Εurostar S.A. / Travel Plan

Νέα συνεργασία της Εurostar S.A. / Travel Plan

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Eurostar S.A, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς φορείς της Ελλάδας, επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με την εταιρία Galileo Hellas SA για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Eurostar<.> S.A, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς φορείς της Ελλάδας, επέκτεινε πρόσφατα τη συνεργασία του με την<...> εταιρία Galileo Hellas<.> SA για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων Galileo, στα κεντρικά γραφεία και υποκαταστήματά του.

Στόχος της Galileo Hellas SA μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, είναι να προσφέρει στον ταξιδιωτικό οργανισμό Eurostar S.A. υψηλή τεχνολογική υποδομή και τα τελευταία της προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι ώστε να συντελέσει στην πιο αποτελεσματική λειτουργία της εταιρίας, με σκοπό πάντα την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Η Εurostar S.A. / Travel Plan ιδρύθηκε το 1981 και είναι θυγατρική εταιρεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σήμερα είναι ο μεγαλύτερος Tour Operator στην Ελλάδα και ήδη έχει αναπτύξει ένα δίκτυο "Επιλεγμένων Συνεργατών" ανά τη χώρα για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη. Το 2001 εξαγόρασε την εταιρία Triaena Travel και πλέον η Εurostar S.A. είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα στην πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024