Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο πρώτο Sym.posh!um της HotelBrain παρουσία 400 προσκεκλημένων από το χώρο του τουρισμού
Ξενοδοχία

Το πρώτο Sym.posh!um της HotelBrain παρουσία 400 προσκεκλημένων από το χώρο του τουρισμού

Η HotelBrain απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε συνεργάτες – ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, οι οποίοι μέσα από τις επιχειρηματικές κινήσεις και πρωτοβουλίες τους ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το πρώτο Sym.posh!um της HotelBrain στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.


Η πρ. υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και η κα Αγάπη Βαρδινογιάννη με τον πρόεδρο και ιδρυτή της HotelBrain κ. Πάνο Παλαιολόγο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της HotelBrain κ. Κωνσταντίνο Ζήκο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 400 προσκεκλημένοι, όλοι προερχόμενοι από τον χώρο του τουρισμού, όπως οι ιδιοκτήτες των συνεργαζόμενων με την εταιρεία ξενοδοχείων, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη τραπεζών, επενδυτές, αλλά και σύσσωμος ο εγχώριος Τύπος. Ανάμεσα στους παρεβρισκομένους η πρ. υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρ. υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Αμβράζης και πολλοί άλλοι.


Η ομάδα της HotelBrain.

Ως εξέλιξη της ετήσιας συνάντησης της εταιρείας που μέχρι πέρυσι πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στο πλαίσιο της HoReCa, από τη φετινή λαμπερή εκδήλωση δεν έλειψαν οι παρουσιάσεις στοιχείων τόσο για την πορεία της εταιρείας όσο και για τις επιδόσεις του συνόλου των 189 ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η εταιρεία, τη χρονιά 2016.


Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος.

Κηρύσσοντας την έναρξη της βραδιάς, ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος παρουσίασε την ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική εκκίνηση της χρονιάς, η οποία σηματοδοτήθηκε από την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο Μαρόκο, τη δημιουργία του νέου τμήματος διαχείρισης ξενοδοχείων μεγάλης δυναμικότητας (Large Scale Properties Dpt), αλλά και την εμπορική -ήδη εν ενεργεία- εκμετάλλευση του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli σε συνεργασία με την Nikki Beach EMEA.


Ο διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain κ. Κωνσταντίνος Ζήκος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain κ. Κωνσταντίνος Ζήκος παρουσίασε στη συνέχεια τα αποτέλεσματα των τμημάτων της εταιρείας τη χρονιά που πέρασε, με πιο εντυπωσιακά αυτά που αναφέρονταν στον συστημικό τζίρο του συνόλου των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η ΗotelBrain, ο οποίος άγγιξε το 2016 τα 101 εκατ. ευρώ (έναντι των 72 εκατ. ευρώ το 2015), καθώς και αυτά που απεικονίζουν την Μέση Τιμή Δωματίου (ADR), η οποία το 2016 διαμορφώθηκε στα 193 ευρώ, αλλά και την πληρότητα δωματίων,  η οποία “κλείδωσε” στο 70,6%.


Ο πρ. υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης με τον πρόεδρο και ιδρυτή της HotelBrain κ. Πάνο Παλαιολόγο και τον Managing Director του τμήματος Large Scale Properties κ. Φώτη Φακέ.

Ως εταιρεία η οποία στοχεύει πάντα στην αριστεία, η HotelBrain δεν παρέλειψε να απονείμει τιμητικές διακρίσεις σε συνεργάτες – ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, οι οποίοι μέσα από τις επιχειρηματικές κινήσεις και πρωτοβουλίες τους ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά. Τα βραβεία, αναλυτικά δόθηκαν στους:

  • Βραβείο Excellence in Performance, στον κ. Νίκο Παγώνη για τα Katikies Luxury Boutique Resorts
  • Βραβείο Excellence in Performance, στον κ. Θεοδόση Κακούτη για το Bill & Coo Mykonos
  • Βραβείο Excellence in Evolution (Recontructing – Rebranding – Design) στον κ. Βαγγέλη Αδαμαντίδη για το ξενοδοχείο Boheme
  • Βραβείο Excellence in Destination Repositioning & Rebranding of a whole island, στην κα Βάσω Πετρίδου για το Agalia Luxury Suites
  • Βραβείο Top Aspiring New Opening, στον κ. Κωνσταντίνο Βυθούλκα για το ξενοδοχείο Lesante Blu Exclusive Beach Resort
  • Βραβείο Top Pioneering New Development,στον κο Όθωνα Μουρκάκο για το development νέου ξενοδοχείου στη Μύκονο.

Η βραδιά έκλεισε με την εμφάνιση επί σκηνής του Θανάση Βασιλόπουλου, του σημαντικότερου σολίστα κλαρίνου αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας, και της ορχήστρας του, οι οποίοι ερμήνευσαν μοναδικές εκτελέσεις των Σπανουδάκη, Χατζιδάκι κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024