Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης ο όμιλος Costa Navarino
Ξενοδοχεία

Σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης ο όμιλος Costa Navarino

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να λειτουργήσει η δεύτερη περιοχή της Costa Navarino, το Navarino Bay, ένας μοναδικός υπόσκαφος τουριστικός προορισμός, με πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η επόμενη φάση ανάπτυξης περιλαμβάνει το Navarino Hills, το Navarino Beach και το Navarino Blue.

Παρά το γεγονός ότι το Costa Navarino αποτελεί ένα από τα πιο πλήρη και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας, δεν επαναπαύεται σε αυτά τα δεδομένα και βάζει πλώρη για συνεχή καινοτομία και εξέλιξη. Εκτός από τις αναβαθμίσεις και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στις ξενοδοχειακές μονάδες, ο όμιλος συνεχίζει να παρουσιάζει το εξαιρετικό του πρόσωπο και στις υπηρεσίες γκολφ, στις οποίες μάλιστα διαπρέπει στην χώρο, σχεδιάζοντας την προσθήκη επιπλέον γηπέδων. Μαζέυοντας πλήθος εξαιρετικών σχολίων, το 1o Messinia Pro-Am συγκέντρωσε επαγγελματίες και ερασιτέχνες και έδειξε την τεράστια δυναμική του γκολφικού τουρισμού, πράγμα που μπορεί να αφήσει εποχή για το Costa Navarino.


The Romanos, Anax Lounge & Lobby.

Μεταξύ άλλων, η ιστορία της Costa Navarino συνεχίζεται με την ανάπτυξη περιορισμένου αριθμού κατοικιών με την ονομασία Navarino Residences. Οι κατοικίες στο Navarino Dunes θα σχεδιαστούν και θα κατασκευαστούν ακολουθώντας την ισχυρή δέσμευση της Costa Navarino στην περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες.

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να λειτουργήσει η δεύτερη περιοχή της Costa Navarino, το Navarino Bay, ένας μοναδικός υπόσκαφος τουριστικός προορισμός. Στο Navarino Bay λειτουργεί ήδη το παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course. Το Navarino Bay θα φιλοξενεί στο μέλλον ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

The Bay Course.

Την έμπνευση για τη σχεδίαση του Navarino Bay έδωσε η αρχαιότερη μορφή αρχιτεκτονικής της περιοχής, οι θολωτές κατασκευές. Τα κτίρια θα είναι υπόσκαφα, πλήρως ενταγμένα στο φυσικό τοπίο. Η βασική σχεδιαστική ιδέα θα χρησιμοποιεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό φυσικά υλικά, προστατεύοντας το περιβάλλον και τους πολύτιμους φυσικούς πόρους.

Η επόμενη φάση ανάπτυξης περιλαμβάνει το Navarino Hills -που ξεχωρίζει λόγω της τοποθεσίας του και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς την Πύλο, τον Κόλπο του Ναβαρίνου και το νησάκι Σφακτηρία– καθώς και το Navarino Beach δίπλα στο Navarino Bay, αλλά και το Navarino Blue, 10 μόλις λεπτά από το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Οι δύο επόμενες περιοχές ανάπτυξης, το Navarino Blue και το Navarino Hills, θα φιλοξενούν περαιτέρω γήπεδα γκολφ. Το Navarino Hills θα αποτελέσει έναν οικολογικό προορισμό σε λοφώδη έκταση, περιβαλλόμενο από τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, κοντά στο χωριό Κυνηγός και τα signature γήπεδα θα προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς την Πύλο, τα Navarino Dunes και Navarino Bay και προς το νησάκι της Σφακτηρίας.

To Navarino Blue στο Μεσσηνιακό κόλπο, θα βλέπει σε αμμώδη παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου, με κρυστάλλινα νερά, 10 μόλις λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας.


The Westin.

Navarino Hills
Το Navarino Hills θα αποτελέσει έναν οικολογικό προορισμό με ιδιαίτερα χαμηλή δόμηση στα 5.000 και πλέον στρέμματα όπου εκτείνεται. Θα αναπτύσσεται σε λοφώδη έκταση, περιβαλλόμενο από τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, κοντά στο χωριό Κυνηγός και θα έχει ανεμπόδιστη θέα προς την Πύλο, τα Navarino Dunes και Navarino Bay και προς το νησάκι της Σφακτηρίας. Στον Κυνηγό, οι επισκέπτες θα περιδιαβούν στα δρομάκια ενός γραφικού χωριού που κρατά τις παραδόσεις και προσφέρει αυθεντική φιλοξενία.

Από τις περιοχές που αναπτύσσονται στην Costa Navarino, το Navarino Hills ξεχωρίζει λόγω της τοποθεσίας του – εδώ δημιουργούνται γήπεδα γκολφ 18 οπών, ενώ μελλοντικά θα συμπεριλαμβάνει boutique ξενοδοχεία καθώς και άλλες υποδομές κορυφαίου επιπέδου.

Navarino Blue
To Navarino Blue θα αναπτύσσεται σε μία περιοχή 2.100 στρεμμάτων στο Μεσσηνιακό κόλπο, σε αμμώδη παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου που βλέπει σε κρυστάλλινα νερά, 10 μόλις λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Βρίσκεται κοντά στην πόλη της Καλαμάτας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο κάστρο της πόλης που κτίστηκε το 13ο αιώνα και να ακολουθήσουν τη διαδρομή από το κάστρο, για μια περιήγηση στο ιστορικό κέντρο. Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα είναι μια ζωντανή, δυναμική πόλη όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα, να απολαύσει το εμπορικό της κέντρο καθώς και τα πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Το Navarino Blue βρίσκεται επίσης κοντά στην Αρχαία Μεσσήνη – έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας. Είναι μία μοναδική σε μέγεθος, μορφή και διατήρηση πόλη της αρχαιότητας, που βρίσκεται σε ένα ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον.

Το Navarino Blue –που το διασχίζει ο ποταμός Καρυάς- θα περιλαμβάνει ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων, γήπεδο γκολφ, κέντρο spa, συνεδριακούς χώρους, πλήθος αθλητικών υποδομών.

Navarino Bay

Σε μια περιοχή 1.400 στρεμμάτων κατά μήκος μιας εντυπωσιακής ακτογραμμής δύο χιλιομέτρων με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου, έναν τόπο φυσικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας, εκτείνεται το Navarino Bay. Στον κόλπο του Ναβαρίνου, συνυπάρχουν ο μύθος και η ιστορία. Εδώ, πριν από περίπου 200 χρόνια, πραγματοποιήθηκε η διάσημη ναυμαχία με τη συμμετοχή των συμμαχικών στόλων της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας ενάντια στον τουρκοαιγυπτιακό στόλο που κατάφερε αποφασιστικό πλήγμα στην οθωμανική αυτοκρατορία. Η νίκη του συμμαχικού στόλου έδωσε τέλος στην επέλαση των Οθωμανών στην Ευρώπη.

Τα κτίσματα του Navarino Bay θα εντάσσονται στο φυσικό περιβάλλον, καθώς η αρχιτεκτονική τους σύνθεση θα είναι εναρμονισμένη με την ιδιαιτερότητα του τοπίου. Στο Navarino Bay λειτουργεί ήδη το παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course το οποίο σχεδιάστηκε από τον Robert Trent Jones Jr. Το Navarino Bay θα φιλοξενεί στο μέλλον ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Navarino Beach
Απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα προς τον κόλπο του Ναβαρίνου και το νησάκι Σφακτηρία, αυτή η περιοχή θα δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα στο Navarino Bay. Το Navarino Beach (158 στρέμματα) θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, αθλητικές υποδομές, θα προσφέρει πολλές δραστηριότητες και χώρους για ψυχαγωγία, ενώ θα παρέχει άμεση πρόσβαση στα signature γήπεδα γκολφ.

Η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, είναι μια μοναδική περιοχή όπου μπορεί να απολαύσει κανείς υπαίθρια αθλήματα, καθώς και παρατήρηση πουλιών σε έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της χώρας μας, ενώ το χωριό Γιάλοβα με πλήθος εστιατορίων, μπαρ και καταστημάτων στο γραφικό του παραλιακό μέτωπο, είναι ιδανικό για κοντινές εξορμήσεις.

Στη φωτογραφία, το Navarino Dunes.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024