Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςEarthCheck – TourCert: Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ κορυφαίων οργανισμών αειφορίας
Αειφόρος τουρισμός

EarthCheck – TourCert: Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ κορυφαίων οργανισμών αειφορίας

Η Green Evolution, ως αποκλειστικός συνεργάτης και πάροχος των υπηρεσιών της EarthCheck για την Ελλάδα και την Κύπρο, και αποκλειστικός εκπρόσωπος σε θέματα εκπαίδευσης για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού στη ΝΑ Ευρώπη, ολοκληρώνει μέσω αυτής της νεας συμφωνίας το portfolio των υπηρεσιών της στον Αειφόρο Τουρισμό.

Δύο από τους κορυφαίους οργανισμούς αειφόρου τουρισμού στον κόσμο, οι EarthCheck και TourCert, έχουν καταλήξει σε συμφωνία για να συνεργαστούν για παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης και διαχείρισης προορισμών. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το πρώτο βήμα σε μια ευρύτερη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία θα επιτρέψει στους πελάτες σε όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από την πλήρη σουίτα των υπηρεσιών τους. Κατά τους προσεχείς μήνες, συνέργειες θα ανακοινωθούν στην Αμερική και την Ευρώπη, όπου η αμοιβαία αναγνώριση των δύο εμπορικών σημάτων προορίζεται.

Η EarthCheck είναι μία από τις μακροβιότερες συμβουλευτικές εταιρείες τουρισμού της Ασίας και του Ειρηνικού, με 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διαχείρισης προορισμού και στρατηγικού σχεδιασμού για τους τουριστικούς προορισμούς. Η ομάδα τους έχει να επιδείξει έναν πλούτο πρακτικής εμπειρίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων αυτών της πιστοποίησης, στρατηγικού σχεδιασμού και διαχείρισης προορισμών, την υποβολή εκθέσεων αερίων του θερμοκηπίου, την περιβαλλοντική διαχείριση, τη σκοπιμότητα κοινωνικού έργου, και περιβαλλοντικού σχεδιασμού για τον τουρισμό, τις εκδηλώσεις και τη διαχείριση του κινδύνου.

Η “ναυαρχίδα” των προϊόντων της, το EarthCheck Certified, αναγνωρίζεται για το βάθος της επιστημονικής αξιολόγησης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και προορισμούς για να καταλάβουν τις επιχειρησιακές τους επιδόσεις. EarthCheck έχει βοηθήσει τους πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες να επιτύχουν πάνω από $ 500 εκατομμύρια σε εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων μέσω της συγκριτικής αξιολόγησης των περιβαλλοντικών, κοινωνικών, ενεργειακών και νομικών στόχων.

Η TourCert βασίζεται στα διεθνή πρότυπα ISO για την ποιότητα και τη διαχείριση του περιβάλλοντος, καθώς και τις κατευθυντήριες γραμμές του ISO για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ISO 26000). Πιστοποιεί επίσης ταξιδιωτικές εταιρείες και γραφεία, ξενοδοχεία, προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η Green Evolution, ως αποκλειστικός συνεργάτης και πάροχος των υπηρεσιών της EarthCheck για την Ελλάδα και την Κύπρο, και αποκλειστικός εκπρόσωπος σε θέματα εκπαίδευσης για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού στη νοτιοανατολική Ευρώπη, ολοκληρώνει μέσω αυτής της νεας συμφωνίας το portfolio των υπηρεσιών της στον Αειφόρο Τουρισμό, παρέχοντας προϊόντα υψηλές προστιθέμενης αξίας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, ενώ επεκτείνεται μέσω ενός ευρύτερου δικτύου για τον Αειφόρο Τουρισμό σε καθετοποιημένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα πελατολογίου, από την βιομηχανία τουρισμού (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, Tour Operators), στους προορισμούς και τους δημόσιους φορείς διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος.

Η Green Evolution ΑΕ δραστηριοποιείται στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Οικονομίας Άνθρακα. Προσφέρει ολοκληρωμένες εξειδικευμένες τεχνο-οικονομικές υπηρεσίες. Προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένα προϊόντα για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες που σχετίζονται με την οικονομία άνθρακα όπως Διαχείριση Portfolio Δικαιωμάτων Άνθρακα, Κλιματική Αλλαγή και Επενδύσεις, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Οικονομία Άνθρακα, Ανθρακικά Ουδέτερες Εκδηλώσεις, Διαχείριση Αερίων Θερμοκηπίου σε Κτήρια, Πράσινο Εστιατόριο, Ενεργειακό Πιστοποιητικό Κτηρίων, Ανθρακικά Ουδέτερο Προϊόν και Ανθρακικά Ουδέτερος Ιστοχώρος.

Επίσης, η Green Evolution έχει να επιδείξει μία σειρά από σημαντικά έργα και αποτελέσματα στην ενεργειακή αξιολόγηση και μοντελοποίηση κτιρίων, την βιοκλιματική αναβάθμιση ανοικτών χώρων, την ενεργειακή διαχείριση με σκοπό την ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιριακών δομών και την αξιολόγηση ξενοδοχειακών μονάδων σε σχέση την αειφορική τους επίδοση για διάφορα διεθνή πρότυπα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024